Εγκαταλείπονται τα σχέδια για ανάπτυξη ενός iPhone 6c;


By
Posted on Wednesday July 29th, 2015 / 12:28

iphone_6c

Εγκαταλείπονται τα σχέδια για ανάπτυξη ενός iPhone 6c, σύμφωνα με τον αναλυτή Timothy Arcuri της Cowen and Company.

Η Apple είχε προχωρήσει στη δοκιμαστική ανάπτυξη ενός iPhone 6c, στα σχεδιαστικά πρότυπα του iPhone 5c, κρατώντας μέρος του hardware του iPhone 6 αλλά σε ένα μικρότερο σασί με οθόνη 4 ιντσών. Ωστόσο, η παραγωγική αλυσίδα της Apple σταμάτησε να δίνει δείγματα ανάπτυξης του συγκεκριμένου project από τον Μάρτιο του 2015, γεγονός που οδηγεί τον Timothy Arcuri να πιστεύει πως η Apple έχει εγκαταλείψει τα αρχικά της σχέδια για κυκλοφορία του iPhone 6c.

Η αιτία της εγκατάλειψης του iPhone 6c ίσως να είναι ο φόβος κανιβαλισμού των πωλήσεων iPhone 6, το οποίο ακόμη και σήμερα πραγματοποιεί εκπληκτικά νούμερα και προφανώς να σχεδιάζεται να παραμείνει διαθέσιμο και μετά την κυκλοφορία του επερχόμενου μοντέλου iPhone 6s / Plus.

Η αναφορά του Arcuri έρχεται σε αντιπαράθεση με πρόσφατα ευρήματα (βλ. iPhone 6c: Έρχεται με μπαταρία 1715mAh;) και αναλύσεις ανταγωνιστικών εταιρειών (βλ. iPhone 6C με μεταλλικό περίβλημα (;)), οι οποίες ωστόσο ενδέχεται να βασίζονται σε παλιότερα δεδομένα.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα δούμε ένα iPhone 6c στα πρότυπα του iPhone 5c ή όχι; Αφήστε το σχόλιο σας, εδώ

 

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.