Προσοχή: Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 8.4


By
Posted on Sunday August 23rd, 2015 / 15:56

.ipsw

Η Apple σταμάτησε να υπογράφει το iOS 8.4 εχτές το βράδυ. Πλέον οι χρήστες δεν μπορούν να κάνουν downgrade (από το iOS 8.4.1) ή upgrade από παλαιότερη έκδοση στο iOS 8.4 και σε κάθε περίπτωση θα αναγκαστούν να εγκαταστήσουν το iOS 8.4.1.

Ωστόσο, αν έχετε ήδη προλάβει να εγκαταστήσετε το iOS 8.4 και να κάνετε Jailbreak τη συσκευή σας είναι σοφό να προχωρήσετε στην εγκατάσταση του Cydia Impactor:

Saurik ανέπτυξε και έδωσε σε κυκλοφορία ένα νέο Cydia tweak το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε Restore τη συσκευή μας και να αφαιρέσουμε το Jailbreakπαραμένοντας ωστόσο στην ίδια έκδoση iOS (προς το παρόν υποστηρίζει το iOS 8.3 και iOS 8.4).

Το Cydia Impactor θα φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο σε χρήστες που επιθυμούν να αφαιρέσουν το Jailbreak από τη συσκευή τους είτε για να την πουλήσουν είτε για να την δώσουν σε κάποιο APR προς επισκευή, χωρίς να αναγκαστούν να προβούν σε Restore και υποχρεωτικό update του iOS (εφόσον η προηγούμενη έκδοση τoυ iOS έχει σταματήσει να υπογράφεται από την Apple).

Αξίζει να σημειωθεί πως τo Cydia Impactor δεν χρειάζεται σύνδεση με PC. Τρέχει απευθείας στη συσκευή και την “καθαρίζει” μέσα σε λίγα λεπτά!

Cydia-Impactor.jpg

Οδηγός χρήσης Cydia Impactor:

  • Κρατήστε backup της συσκευής σας μέσω iCloud ή iTunes
  • Βεβαιωθείτε πως η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη με το Internet και διαθέτει τουλάχιστον 20% μπαταρία
  • Εγκαταστείστε το Cydia Impactor από το Cydia
  • Εκκινήστε το Cydia Impactor και πατήστε “delete all data and unjailbreak device”, και στη συνέχεια επιβεβαιώστε την ενέργεια μέσω του σχετικού μηνύματος. Αφού ξεκινήσει η διαδικασία μην χρησιμοποιήσετε τη συσκευή. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
  • Αυτό ήταν! Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα σας ζητηθεί να κάνετε set-up και activate τη συσκευή.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.