Νέος κύκλος σεμιναρίων Ανάπτυξης Εφαρμογών για το iOS, από την iStorm!


By
Posted on Wednesday October 14th, 2015 / 15:12

istorm-seminaria-anaptiksis-ios-apps

Η iStorm, σε συνεργασία με την iAppsHellas, διοργανώνει νέο κύκλο Σεμιναρίων Δημιουργίας & Ανάπτυξης Εφαρμογών για iPhone & iPad, από τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

H τελευταία έκδοση 7 του Xcode, η ανάπτυξη εφαρμογών για iPhone & iPad με τη χρήση των Unified Storyboards, αλλά και η σύνδεση της υλοποίησης με βάση δεδομένων στο cloud, είναι λίγα μόνο από τα νέα θέματα που εμπλουτίζουν το Σεμινάριο.

Οι ώρες εκπαίδευσης είναι 8, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος για περαιτέρω εμβάθυνση στα θέματα που θα αναπτυχθούν, ενώ υπενθυμίζουμε ότι καθώς η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει έως 16 άτομα, κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να φροντίσει εγκαίρως για την κράτηση θέσης.

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια εισαγωγική παρουσίαση γνωριμίας με το Xcode, το πανίσχυρο και ευέλικτο εργαλείο προγραμματισμού που προσφέρεται δωρεάν από την Apple, για τη δημιουργία εφαρμογών για το iOS. Η παρουσίαση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις προγραμματισμού και επιθυμούν να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του Xcode, κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στο θαυμαστό κόσμο της δημιουργίας εφαρμογών για το iOS.

Η παρακολούθηση της παρουσίασης είναι Δωρεάν.

Από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου μέχρι και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 – 20:00, θα πραγματοποιηθεί η 8ωρη hands-on εκπαίδευση στο Xcode 7. Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους έχουν βασικές γνώσεις Xcode και θέλουν να τις βελτιώσουν, να λύσουν τυχόν απορίες ή να ενημερωθούν για τις πλέον προηγμένες τεχνικές και δυνατότητες. Στο πλαίσιο του Σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων, πώς θα μπορέσουν να συνδυάσουν τα εργαλεία που δίνει το Xcode, προκειμένου να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη υλοποίηση.

Έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Σεμιναρίου, θα γίνει αποκλειστικά διαθέσιμο στους συμμετέχοντες το σχετικό course που θα παρακολουθήσουν στο iTunes U. Με τη χρήση της εκπαιδευτικής πλατφόρμας της Apple, είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε, να επεξεργαστούμε και να διαχειριστούμε ολόκληρο το υλικό του Σεμιναρίου, ενώ οι συμμετέχοντες μπορούν, μεταξύ των άλλων, να ξεκινήσουν μία συζήτηση αλλά και να κάνουν κάποιες σχετικές ερωτήσεις, μέσω της iOS συσκευής τους.

  • Η παρακολούθηση της 8ωρης εκπαίδευσης κοστίζει 80€ / άτομο.
  • Εγγραφή απαιτείται να γίνει μόνο μία φορά για την Τρίτη 20/10.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στον άρτια εξοπλισμένο χώρο σεμιναρίων του καταστήματος iStorm, στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας στο Κολωνάκι.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την έγκαιρη και έγκυρη συμμετοχή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε εδώ τη φόρμα συμμετοχής http://bit.ly/1LnDJGM.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.