Συμβουλές και κόλπα για το iPhone στο iOS 9 [Μέρος 2ο]


By
Posted on Monday November 2nd, 2015 / 17:38

Μια συλλογή χρήσιμων συμβουλών που παρουσιάζουν λειτουργίες του iPhone με iOS 9

Δεν θυμάστε που αφήσατε το iPhone σας;

iOS-9-FindMyiPhone

Κάντε το iPhone να αναπαράγει έναν ήχο, ακόμη κι αν είναι σε σίγαση. Ανοίξτε την εφαρμογή «Εύρεση iPhone» σε μια άλλη συσκευή, αγγίξτε το iPhone που χάσατε, αγγίξτε «Ενέργειες» και μετά «Αναπαραγωγή ήχου».

Εξοικονόμηση ενέργειας

iOS_9-LowPower-mode

Χρησιμοποιήστε τη Λειτουργία χαμηλής ισχύος όταν χρειάζεστε πρόσθετη ενέργεια μπαταρίας στο iPhone. Μεταβείτε στις «Ρυθμίσεις» > «Μπαταρία».

Συντόμευση με τις “Γρήγορες Eνέργειες”

ios_9-3d-touch-homescreen

Πολλές εφαρμογές διαθέτουν “Γρήγορες Eνέργειες” στην οθόνη Αφετηρίας. Για παράδειγμα, πατήστε «Κάμερα» για γρήγορη λήψη selfie ή φωτογραφίας (σε iPhone 6S / Plus).

Peek για προεπισκόπηση

ios_9-3d-touch-peek

Χρησιμοποιήστε το 3D Touch για γρήγορη ματιά σε έναν σύνδεσμο χωρίς να απαιτείται έξοδος από την εφαρμογή που βρίσκεστε. Πατήστε τον σύνδεσμο για προεπισκόπηση, πατήστε λίγο πιο δυνατά για άνοιγμα σε πλήρη προβολή (σε iPhone 6S / Plus).

Peek και Pop για προβολή περιεχομένου

ios_9-3d-touch-peek-and-pop

Στο Mail, πατήστε για προεπισκόπηση και μετά πατήστε λίγο πιο δυνατά για άνοιγμα σε πλήρη προβολή. Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες Peek και Pop στο Safari, τις Φωτογραφίες, τους Χάρτες και σε άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν το 3D Touch (σε iPhone 6S / Plus).

Διαβάστε το 1ο μέρος της σειράς «Συμβουλές και κόλπα για το iPhone στο iOS 9»

 

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.