Διπλή προσφορά από την iStorm: Με κάθε αγορά Mac, ΔΩΡΟ προπληρωμένη κάρτα VISA των 70€ και με κάθε αγορά iPad, ΔΩΡΟ iTunes Gift Card των 25€.


By
Posted on Monday December 14th, 2015 / 11:57

istorm-xmas-offer

Διπλή προσφορά από την iStorm.

Με κάθε αγορά Mac, ΔΩΡΟ προπληρωμένη κάρτα visa των 70€ και με κάθε αγορά iPad, ΔΩΡΟ iTunes Gift Card των 25€.

Από σήμερα Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου μέχρι και την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου Μac, σταθερού η φορητού, προσφέρεται Δώρο προπληρωμένη κάρτα visa των 70€. Επιπλέον, με κάθε αγορά iPad, προσφέρεται ΔΩΡΟ iTunes Gift Card των 25€.

Οι υπολογιστές Mac αποτελούν τα πλέον καινοτόμα μηχανήματα της Apple, με το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα, τεχνολογίες υψηλών επιδόσεων, εξαιρετική ποιότητα αλλά και design. To ίδιο και τα iPad που συνδυάζουν ποιότητα κατασκευής, design και φορητότητα. Με τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει το iPad, καθώς και με το μεγάλο αριθμό εφαρμογών (apps), μπορεί να αποκτήσει κανείς απίστευτη ισχύ και τη δυνατότητα να κάνει εκπληκτικά πράγματα σχεδόν από οπουδήποτε.

Τα καταστήματα  iStorm, ως Apple Premium Resellers,  αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να μπουν στο μαγικό κόσμο της Apple και να ανακαλύψουν την καινοτομία ενός Mac ή iPad. Με μία επίσκεψη, μπορεί να δει κανείς την πλήρη γκάμα υπολογιστών και iPad. Επιπλέον, με τη βοήθεια των ειδικών της Apple που είναι πάντα πρόθυμοι να παρουσιάσουν ζωντανά τις δυνατότητες των Apple συσκευών, μπορεί να επιλέξει αυτό που πραγματικά του ταιριάζει.

Ακόμη, για όσους θέλουν να αποκτήσουν ακόμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις, διατίθενται αντίστοιχα πακέτα υπηρεσιών, τα οποία καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων και βοηθούν στην πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των Apple προίόντων.

Τέλος, με τη μοναδική γκάμα αξεσουάρ, η iStorm αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τα δώρα των γιορτών.

Η προσφορά σε αγορές Mac και iPad μπορεί να αξιοποιηθεί με μία επίσκεψη σε ένα από τα πέντε (5) καταστήματα iStorm, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Καταστήματα iStorm:

Αθήνα

  • Κατάστημα Κολωνακίου: 211 999 7590
  • Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου River West:  211  999 7490
  • Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου Golden Hall:  211 999 7392

Θεσσαλονίκη

  • Κατάστημα Εμπορικου Κέντρου “Πλατεία”, στη Τσιμισκή:  2310 231 0020
  • Κατάστημα Εμπορικού Κέντρου “Mediterranean Cosmos”:  2310 457 000

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
Comments are closed.