Η Apple αναπτύσσει εξελιγμένα ασύρματα ακουστικά, παράλληλα με το iPhone 7


By
Posted on Saturday January 9th, 2016 / 19:24

Apple developing revamped, cord-free Beats with charging case ahead of iPhone 7

Με βάση την τεχνογνωσία της Beats Electronics, την οποία εξαγόρασε το 2014, η Apple φέρεται να αναπτύσσει ένα εντελώς νέο σετ ακουστικών Bluetooth με στόχο την κυκλοφορία του παράλληλα με το iPhone 7, το προσεχές φθινόπωρο.

Τα νέα ακουστικά λέγεται ότι είναι εντελώς ασύρματα, χωρίς να έχουν ούτε ένα καλώδιο που να συνδέει το αριστερό και το δεξί ακουστικό, όντας παρόμοια σε σύλληψη με το Motorola Hint (που απεικονίζεται στην άνωθεν φωτογραφία) αλλά και τα ακουστικά Dash Bragi που παρουσιάστηκαν στην CES την περασμένη εβδομάδα:

Τα νέα ακουστικά της Apple αναμένεται να περιλαμβάνουν πλήθος διαφορετικών προσθετικών καλυμμάτων για να είναι συμβατά με όλα τα μεγέθη αυτιών των χρηστών. Όσον αφορά τις τεχνολογίες που θα υποστηρίζονται, αναμένουμε: σύστημα ακύρωσης θορύβου, ενσωματωμένο κουμπί για απάντηση κλήσεων και ενεργοποίηση της ψηφιακής βοηθού Siri αλλά και θήκη μεταφοράς που θα λειτουργεί και ως βάση φόρτισης για τα ακουστικά.

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple αναμένεται να αποτελέσουν μία premium εναλλακτική πρόταση αγοράς και θα διατεθούν ξεχωριστά από το iPhone 7 και όχι ως μέρος της συσκευασίας του. Αν λάβουμε υπόψην πως τα Dash Bragi διατίθενται έναντι €299, θα ήταν λογικό να αναμένουμε  μία αντίστοιχη τιμή (τουλάχιστον) για την πρόταση της Apple.

Η Apple έχει καταχωρίσει το σήμα κατατεθέν “AirPods” το οποίο και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως το επίσημο όνομα των νέων ασύρματων σετ ακουστικών.

Μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις της Apple, αξίζει να δείτε το βίντεο που ακολουθεί και να πάρετε μία γεύση από τις δυνατότητες των Dash Bragi:

via 9to5mac

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
One Response to “Η Apple αναπτύσσει εξελιγμένα ασύρματα ακουστικά, παράλληλα με το iPhone 7”

  1. […] τις πληροφορίες για ανάπτυξη εξελιγμένων ασύρματων ακουστικών και την αφαίρεση της κλασικής εξόδου ακουστικών 3.5mm […]