Ξεχάστε το iPad Air 3. Έρχεται μικρότερο iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών


By
Posted on Friday February 26th, 2016 / 13:30

9.7-inch-iPad-Pro

Σύμφωνα με πηγές του 9to5mac, η Apple σκοπεύει να προσθέσει ένα νέο μοντέλο στην σειρά iPad… ενός μικρότερου iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών!

Η προσθήκη του μικρότερου iPad Pro των 9.7 ιντσών αναμένεται πως θα ανακοινωθεί στο Apple event που προγραμματίζεται για τα μέσα Μαρτίου και “εις βάρος” του αναμενόμενου iPad Air 3.

To νέο iPad Pro με την οθόνη 9.7 ιντσών αναμένεται να διαθέτει επεξεργαστή A9X αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του iPad Pro των 12,9 ιντσών όπως αυξημένες επιδόσεις CPU, τέσσερα νέα ηχεία υψηλής πιστότητας, υποστήριξη Smart Connector – την νέα επαναστατική σύνδεση που επιτρέπει την αμφίδρομη ανταλλαγή ρεύματος και δεδομένων – αλλά και τη βελτιωμένη τεχνολογία Multi-Touch με πλήρη υποστήριξη του Apple Pencil:

The smaller iPad Pro will have nearly identical features and specifications as the bigger model, bringing along the A9X processor and RAM upgrades from the 12.9-inch model. It will also include the 12.9-inch model’s updated display technology to support the Apple Pencil.

Τα νέα μοντέλα iPad Pro 9.7 ιντσών αναμένονται στις ίδιες χρωματικές επιλογές και χωρητικότητες του μεγάλου iPad Pro ενώ οι τιμές τους φημολογείται πως θα ακολουθήσουν τα επίπεδα της σειράς των iPad Air.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
2 Responses to “Ξεχάστε το iPad Air 3. Έρχεται μικρότερο iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών”

  1. […] στο οποίο αναμένεται να ανακοινωθούν το νέο μικρότερο iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών, το νέο 4ίντσο iPhone SE αλλά και πλήθος νέων αξεσουάρ (bands) […]

  2. […] οποίο αναμένεται να ανακοινωθούν το νέο μικρότερο iPad Pro με οθόνη 9.7 ιντσών, το νέο 4ίντσο iPhone SE αλλά και πλήθος νέων αξεσουάρ (bands) […]