Μπορεί η τεχνολογία dual-lens να αλλάξει την καθημερινότητα μας; Σύμφωνα με αυτό το βίντεο, ΝΑΙ!


By
Posted on Thursday March 10th, 2016 / 00:07

Εδώ και αρκετούς μήνες διαβάζουμε περί ενσωμάτωσης τεχνολογίας dual-lens στην κάμερα του επερχόμενου iPhone 7:

Το iPhone 7 Plus θα διαθέτει dual-lens camera και υποστήριξη 3D Depth Mapping, σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo της KGI Securities.

Η αναφορά του Kuo κάνει λόγο για ανάπτυξη 2 μοντέλων iPhone 7 Plus, ένα εκ των οποίων διαθέτει dual-lens camera και υποστηρίζει τους αλγόριθμους καταγραφής 3D εικόνας της LinX Imaging, της ισραηλινής εταιρείας που εξαγόρασε η Apple πριν από μερικούς μήνες και η οποία εξειδικεύεται στην κατασκευή ultra-compact αισθητήρων καμερών για mobile συσκευές.

iPhone 7 linx 3d tmapping

Πράγματι πέρυσι η LinX ανακοίνωσε την πρώτη της multi-aperture κάμερα για smartphones με ύψος μισό από τις κάμερες που συναντάμε παραδοσιακά στα smartphones, παρέχοντας καλύτερη ποιότητα, πιο ζωντανά χρώματα και περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες. Η εν λόγω εξαγορά θα μπορούσε να παρέχει στην επόμενη γενιά iPhone δυνατότητες DSLR χωρίς να θυσιάζεται το μικρό πάχος της συσκευής.

Το βίντεο που ακολουθεί βασίζεται σε πρόσφατη κατοχυρωμένη πατέντα της Apple και μας δίνει μία γεύση από τις δυνατότητες που μπορεί να ξεκλειδώσει η χρήση της τεχνολογίας dual-lens στην κάμερα του επερχόμενου iPhone 7.

Παρακολουθήστε το:

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.