Νέο iPhone με καμπυλωτή οθόνη OLED 5.8 ιντσών (;)


By
Posted on Thursday March 10th, 2016 / 16:46

Πριν από μερικές ημέρες σας ενημερώσαμε σχετικά με δημοσίευμα της Digitimes το οποίο αναφέρει πως η Apple ετοιμάζει νέο μοντέλο iPhone με οθόνη OLED 5.8 ιντσών για το 2017/2018.

Σύμφωνα με την αναφορά, η Apple βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Samsung DisplayLG Display και Japan Display για την διάθεση οθονών OLED με την τελευταία να φαίνεται πως κερδίζει έδαφος προς το “χρυσό συμβόλαιο”.

To παρακάτω σχέδιο του Macrumors μας δείχνει πως θα μπορούσε να “μεταμορφωθεί” το iPhone 6s Plus με την οθόνη των 5.5 ιντσών σε ένα νέο μοντέλο iPhone με καμπυλωτή OLED οθόνη 5.8 ιντσών, χωρίς να αλλάξουν πολλά στη σχεδίαση του μοντέλου:

iphone-wrap-around-display

Το άνωθεν σχέδιο δίνει έναν “αέρα” 7.25mm στην πλευρική καμπύλη της οθόνης επιτρέποντας την υποστήριξη gestures αλλά και εμφάνισης εικονιδίων πλοήγησης, όπως ακριβώς στην σχετική πατέντα της Apple από το 2014:

iphone-sidebarpatent

Η συζήτηση συνεχίζεται στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.