[Οδηγός] Πώς να κερδίσετε μέχρι 2GB αποθηκευτικό χώρο στο iPhone σας ΧΩΡΙΣ να χάσετε τα δεδομένα σας!


By
Posted on Friday April 1st, 2016 / 14:14

[Οδηγός] Πώς να κερδίσετε μέχρι 2GB αποθηκευτικό χώρο στο iPhone σας ΧΩΡΙΣ να χάσετε τα δεδομένα σας!

Ο mod thanasis του iPhoneHellas forum μας ενημερώνει σχετικά με ένα νέο trick το οποίο μας επιτρέπει να κερδίσουμε μέχρι 2GB αποθηκευτικό χώρο στο iPhone μας… χωρίς να διαγράψουμε κάτι από τα δεδομένα μας:

Το πρόβλημα που βασανίζει πολλούς χρήστες με τον αποθηκευτικό χώρο στα iDevices με μικρές χωρητικότητες όπως τα 8GB – 16Gb (ίσως και τα 32GB για κάποιους) είναι ότι αν θελήσουν να κερδίσουν χώρο στην συσκευή τους η πρώτη σκέψη που θα κάνουν είναι “Τι να αφαιρέσω; Αφού ότι έχω μέσα τα χρειάζομαι…”

Μια καλά κρυμμένη λύση στο πρόβλημα αυτό δίνει η ίδια η Apple χωρίς κάποιο τρίτο πρόγραμμα κτλ. με ένα πολύ απλό τρικ που μπορεί να σας ελευθερώσει μέχρι και 2GB περίπου (στην δική μου περίπτωση) και έτσι να κερδίσετε εξτρά χώρο στην συσκευή σας.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Πριν κάνω την όλη διαδικασία είχα στην συσκευή μου, ένα iPhone 6 16GB,  διαθέσιμα 1,2GB προς χρήση όπως θα δείτε παρακάτω.

Στη συνέχεια ακολούθησα τα εξής βήματα και βγήκα κερδισμένος κατά 2GB. Δείτε τι να κάνετε για να κερδίσετε και εσείς πολύτιμο χώρο στην συσκευή σας.


Διαβάστε τη συνέχεια του αναλυτικού οδηγού του mod thanasis, εδώ.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.