Λειτουργία χαμηλής ισχύος: Ένα έξυπνο τρικ για να την ενεργοποιείς εκ νέου από την Lock screen


By
Posted on Tuesday April 19th, 2016 / 11:55

Στο iOS 9, η Λειτουργία χαμηλής ισχύος (Low Power Mode) μειώνει την ποσότητα ενέργειας που καταναλώνει το iPhone σας μέχρι να μπορείτε να το φορτίσετε πλήρως.

Το iPhone θα κρατήσει περισσότερο μέχρι να χρειαστεί να το φορτίσετε, αλλά κάποιες δυνατότητες μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ενημερωθούν ή να ολοκληρωθούν. Κάποιες εργασίες ενδέχεται να μη λειτουργούν μέχρι να απενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής ισχύος ή μέχρι να φορτίσετε το iPhone σε ποσοστό 80% ή υψηλότερο.

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη Λειτουργία χαμηλής ισχύος, πατήστε Ρυθμίσεις > Μπαταρία.

Ένα πολύ εύχρηστο κόλπο για να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία χαμηλής ισχύος εκ νέου, όταν η φόρτιση της συσκευής ξεπεράσει το 80% και εμφανιστεί το σχετικό μήνυμα αυτόματης απενεργοποίησης της λειτουργίας, είναι το εξής:

Απλώς σύρετε με το δάχτυλο σας την ειδοποίηση προς τα αριστερά και επιλέξτε την εκ νέου ενεργοποίηση της Λειτουργία χαμηλής ισχύος!

 iOS-9-Low-Power-Mode-notification

Διαβάστε επίσης: Λειτουργία χαμηλής ισχύος στο iPhone. Μάθε ποιες λειτουργίες απενεργοποιεί.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.