Σχετικά με τη λειτουργία Night Shift


By
Posted on Friday April 22nd, 2016 / 16:30

Η λειτουργία Night Shift προσαρμόζει τα χρώματα της οθόνης σας μετά τη δύση του ήλιου.

Πολλές έρευνες έχουν δείξει ότι η έκθεση σε έντονο μπλε φως το απόγευμα μπορεί να επηρεάσει τους κιρκάδιους ρυθμούς σας και να κάνει πιο δύσκολο το να αποκοιμηθείτε. Η λειτουργία Night Shift* αλλάζει τα χρώματα της οθόνης σας προς το θερμότερο άκρο του φάσματος μετά τη δύση του ήλιου, ώστε να μην κουράζονται τόσο τα μάτια σας. Το πρωί, επαναφέρει την οθόνη στις κανονικές της ρυθμίσεις.

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Night Shift, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Οθόνη και φωτεινότητα > Night Shift.

ios9-iphone6-settings-display-brightness-night-shift

Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε χειροκίνητα τη λειτουργία Night Shift, να ορίσετε ένα πρόγραμμα και να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία των χρωμάτων. Από προεπιλογή, η λειτουργία Night Shift είναι ενεργή από τη δύση έως την ανατολή του ήλιου.

Μπορείτε, επίσης, να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Night Shift από το Κέντρο ελέγχου.

* H Λειτουργία χαμηλής ισχύος και ορισμένες ρυθμίσεις προσβασιμότητας οθόνης, όπως η Αντιστροφή χρωμάτων, η Κλίμακα του γκρι και η Αύξηση αντίθεσης, ενδέχεται να απενεργοποιήσουν τη λειτουργία Night Shift.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.