Δεν εμφανίζονται οι επαφές στο Spotlight Search του iPhone


By
Posted on Monday July 4th, 2016 / 11:35

iPhoneHellas_forum

Από την ενότητα “Ερωτήσεις και Απαντήσεις σε Προβλήματα Χρηστών“, του iPhoneHellas forum:

Καλημέρα σε όλους,

Έχω ένα iPhone 6S Plus με iOS 9.3.2. Υπάρχει κάποιο bug που έχω εντοπίσει (και το οποίο από ότι έχω δει στο Internet το αντιμετωπίζουν και αρκετοί άλλοι χρήστες στο iOS 9 γενικώς), κατά το οποίο όταν κάνω αναζήτηση στο Spotlight Search δεν εμφανίζονται οι επαφές – ενώ εμφανίζονται όλα τα υπόλοιπα. Δηλαδή μηνύματα, mail, songs, κλπ.

Σε ένα iPad Pro 9.7” που έχω, το οποίο είναι κι αυτό αναβαθμισμένο στην τελευταια έκδοση, το πρόβλημα αυτό δεν υπάρχει. Όπως επίσης και δεν υπήρχε το πρόβλημα στο iPhone από ανέκαθεν – απλά δεν εχω παρατηρήσει από πότε ξεκίνησε.

Διάβασα στο Internet τρεις πιθανές λύσεις: Η μία έλεγε να απενεργοποιηθούν όλα τα options του Search, να γίνει Hard Reset, μετά ενεργοποίηση μόνο των Contacts. H δεύτερη έλεγε να πας στα contacts και να ανοίξεις νέο Contact, και η τρίτη να πας στα Contact Groups και απλά να πατήσεις Done.

Δεν δούλεψε καμία από αυτές! Υπάρχει καμία άλλη ιδέα/πρόταση; Ευχαριστώ.

Έχετε αντιμετωπίσει και εσείς αυτό το πρόβλημα; Διαβάστε τις απαντήσεις των χρηστών στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.