Εγκαταστήσατε το iOS 10 beta και το μετανιώσατε; Επιστρέψτε στην τρέχουσα έκδοση του iOS [Οδηγός]


By
Posted on Wednesday July 20th, 2016 / 17:32

Αν εγκαταστήσατε το iOS 10 beta και θέλετε να επιστρέψετε στην τρέχουσα έκδοση του iOS (9.3.3), ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση του iTunes.

2. Θέστε τη συσκευή σε λειτουργία ανάκτησης και επαναφέρετέ την. Αν έχετε ενεργοποιήσει την “Εύρεση iPhone”, εισαγάγετε το Apple ID και το συνθηματικό σας μετά την επαναφορά, για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

  • Συνδέστε τη συσκευή στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το iTunes.
  • Ενώ είναι συνδεδεμένη η συσκευή σας, κάντε υποχρεωτική επανεκκίνηση:
    Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί ύπνου/αφύπνισης και το κουμπί Αφετηρίας για 10 δευτερόλεπτα τουλάχιστον και μην αφήσετε τα κουμπιά όταν εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Κρατήστε τα πατημένα μέχρι να εμφανιστεί η οθόνη λειτουργίας ανάκτησης.

iphone6-ios9-recovery-mode

  • Όταν δείτε την επιλογή επαναφοράς ή ενημέρωσης, επιλέξτε Ενημέρωση. Το iTunes θα επιχειρήσει να επανεγκαταστήσει το iOS χωρίς να διαγράψει τα δεδομένα σας. Περιμένετε όσο το iTunes κατεβάζει το λογισμικό της συσκευής σας.
  • Αν η διάρκεια της λήψης ξεπεράσει τα 15 λεπτά και η συσκευή σας δεν βρίσκεται πλέον σε λειτουργία ανάκτησης, θα πρέπει να επαναλάβετε αυτά τα βήματα και να επιλέξετε Επαναφορά αντί για Ενημέρωση, όταν επιστρέψετε σε αυτό το βήμα.

itunes-recovery-mode-iphone

  • Μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση ή η επαναφορά, διαμορφώστε τη συσκευή σας. Αν είχατε προηγουμένως δημιουργήσει ένα εφεδρικό αντίγραφο της συσκευής σας με το iTunes ή το iCloud και χρειάστηκε να κάνετε επαναφορά της συσκευής σας στο βήμα 3, ίσως να έχετε τη δυνατότητα να την επαναφέρετε από το εφεδρικό αντίγραφο κατά τη διαμόρφωση.

3. Αφού ολοκληρωθεί η επαναφορά, μπορείτε να διαμορφώσετε τη συσκευή σας από το αρχειοθετημένο εφεδρικό αντίγραφο. Αυτό το εφεδρικό αντίγραφο θα πρέπει να προέρχεται από μια προηγούμενη έκδοση του iOS.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν η συσκευή σας διαθέτει μια προέκδοση του iOS και την επαναφέρετε σε μια προηγούμενη έκδοση του iOS, ενδέχεται να μην μπορείτε να επαναφέρετε το εφεδρικό αντίγραφο. Αυτό μπορεί να συμβεί, αν το αντίγραφο προέρχεται από μια νεότερη έκδοση του iOS. Για παράδειγμα, αν επαναφέρετε τη συσκευή σας στην τρέχουσα έκδοση του iOS και προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα εφεδρικό αντίγραφο που δημιουργήσατε χρησιμοποιώντας μια προέκδοση του iOS.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.