Νέα διαρροή για το Apple Watch 2 [Video]


By
Posted on Thursday September 1st, 2016 / 20:18

Βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο παρουσιάζει μέρη του Apple Watch 2 (LCD & Touch Screen, Force Touch Gasket, Battery) και “επιβεβαιώνει” την μεγαλύτερη μπαταρία του Apple Watch 2 για την την οποία σας ενημερώσαμε με σχετικό άρθρο (εδώ), ενώ παράλληλα αφήνει υποσχέσεις για μείωση του πάχους της συσκευής.

Όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία, η χωρητικότητα της νέας μπαταρίας είναι 334 mAh. Σε σύγκριση με την μπαταρία του 1ου μοντέλου Apple Watch, η χωρητικότητα της οποίας είναι 246 mAh (για το μοντέλο των 42mm), έχουμε μία αύξηση της χωρητικότητας κατά 35%.

Apple-Watch-2-battery-leak

Η αύξηση της χωρητικότητας της μπαταρίας στο Apple Watch 2 ήταν ένα αναμενόμενο βήμα καθώς το νέο μοντέλο αναμένεται να διαθέτει αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις (και) λόγου του αυτόνομου GPS. Σε συνδυασμό με τον νέο επεξεργαστή χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης της TSMC ο οποίος λέγεται πως είναι κατασκευασμένος στα 16 νανόμετρα (έναντι του προηγούμενου επεξεργαστή της Samsung στα 28 νανόμετρα), οι χρήστες  αναμένεται να κερδίσουν αρκετές ώρες λειτουργίας στο νέο μοντέλο.

Διαβάστε επίσης:

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
2 Responses to “Νέα διαρροή για το Apple Watch 2 [Video]”

  1. […] Νέα διαρροή για το Apple Watch 2 […]