Συμβουλές και κόλπα για το iPhone στο iOS 10


By
Posted on Friday September 16th, 2016 / 13:50

Μια συλλογή χρήσιμων συμβουλών που παρουσιάζουν λειτουργίες του iPhone με iOS 10

Στάση καθ’ οδόν

S_Waypoint-Web@2x~iphone

Ενώ ακολουθείτε οδηγίες κατεύθυνσης, σαρώστε προς τα πάνω στην κάρτα διαδρομής και μετά αγγίξτε για εμφάνιση κοντινών πρατηρίων καυσίμων. Αγγίξτε ένα από αυτά για να προστεθεί στη διαδρομή σας.

Σταθερό πρόγραμμα ύπνου με την Ώρα ύπνου

S_Bedtime-Web@2x~iphone

Καθορίστε σταθερές ώρες για να πηγαίνετε στο κρεβάτι και για να ξυπνάτε. Δείτε τη διάρκεια ύπνου, λάβετε υπενθύμιση όταν είναι ώρα για ύπνο και ξυπνήστε με νέους ευχάριστους ήχους.

Προσθέστε αγαπημένα widget στην προβολή «Σήμερα»

S_AddWidget_TD-Web@2x~iphone

Ελέγξτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές με μία σάρωση. Πατήστε το εικονίδιο μιας εφαρμογής και μετά αγγίξτε «Προσθήκη widget». Σαρώστε προς τα αριστερά από την οθόνη κλειδώματος για άνοιγμα της προβολής «Σήμερα».

Εμπλουτίστε τις αναμνήσεις σας

S_EditMemories-Web@2x~iphone

Οι Φωτογραφίες σάς βοηθούν να βιώσετε εκ νέου τις αγαπημένες σας αναμνήσεις χάρη στη δημιουργία ταινιών βάσει φωτογραφιών και βίντεο.

Για να επεξεργαστείτε μια ταινία αναμνήσεων, αγγίξτε το κουμπί επεξεργασίας Unknown-2 και αλλάξτε τον τίτλο, το σάουντρακ, το περιεχόμενο κ.ά.

Κάντε το σπίτι σας εξυπνότερο

S_AddDevice-Web@2x~iphone

Χρησιμοποιήστε την Οικία για να ελέγχετε φώτα, περσίδες, κλειδαριές θυρών, θερμοστάτες και πολλά ακόμη, από οπουδήποτε. Για να προσθέσετε ένα αξεσουάρ με δυνατότητα HomeKit, συνδέστε το και μετά αγγίξτε το (+).

Ευφυή αποστολή μηνυμάτων με εφαρμογές iMessage

S_Apps-Web@2x~iphone

Προσπελάστε πληροφορίες μέσα από εφαρμογές ή δημιουργήστε και μοιραστείτε κάτι διασκεδαστικό, χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από την εφαρμογή Μηνύματα.
Αγγίξτε το κουμπί Unknown και μετά επιλέξτε την εφαρμογή που επιθυμείτε. Μπορείτε να πραγματοποιήστε λήψη νέων εφαρμογών για το iMessage, από το App Store.

Αποστολή κρυφού μηνύματος

S_Hidden_TD-Web@2x~iphone

Για να στείλετε ένα μήνυμα με “αόρατο μελάνι”, πατήστε το το κουμπί Unknown-1 και μετά επιλέξτε «Αόρατο μελάνι». Ο παραλήπτης θα πρέπει να τρίψει το μπαλόνι που θα εμφανιστεί στην οθόνη του για να δει τι στείλατε.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.