3 νέα μοντέλα iPad μέσα στον Μάρτιο. Το ένα με οθόνη χωρίς περιθώρια (bezels) και χωρίς Home Button!!!


By
Posted on Saturday November 12th, 2016 / 20:20

3-new-ipad-models-march-2017

Η Apple σκοπεύει να ανανεώσει την σειρά iPad με 3 μοντέλα μέσα στον Μάρτιο, ένα εκ των οποίων θα διαθέτει οθόνη χωρίς περιθώρια (bezels) !!!

Η αναφορά έρχεται από την Barclays Research η οποία επικαλείται πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας της Apple στην Ασία.

Αναλυτικά:

  • Νέο iPad Pro 9.7 ιντσών
  • Νέο iPad Pro 12.9 ιντσών
  • Νέο μοντέλο iPad 10.9 ιντσών με οθόνη χωρίς περιθώρια (bezels). Οι διαστάσεις του μοντέλου θα είναι παρόμοιες με αυτές του iPad Pro 9.7 ιντσών. Φήμες θέλουν το συγκεκριμένο μοντέλο να έρχεται χωρίς Home button, ως προάγγελος του επερχόμενου iPhone 8.

ipad_lineup_2016_sidesΌλα τα νέα μοντέλα αναμένεται να διατηρήσουν την θύρα ακουστικών 3.5mm την οποία είδαμε να αφαιρείται από το iPhone 7 / Plus. Επιπλέον, το νέο iPad Pro 12.9 ιντσών θα εξοπλιστεί με 12-megapixel εμπρόσθια κάμερα & True Tone flash.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διάφορες αντικρουόμενες φήμες σχετικά με τις διαστάσεις της οθόνης του νέου iPad. Η KGI Securities αναφέρεται σε οθόνη 10.5 ιντσών ενώ το Ιαπωνικό Mac Otakara αναφέρεται σε οθόνη 10.1 ιντσών.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.