Προσοχή: Κυκλοφορεί βίντεο που μπορεί να κρασάρει το iPhone σου!


By
Posted on Tuesday November 22nd, 2016 / 13:37

Ένα νέο bug αποκαλύπτεται στο iOS, κρασάροντας το iPhone απλά και μόνο με την παρακολούθηση ενός .mp4 βίντεο! Όπως βλέπουμε και στο επεξηγηματικό βίντεο που ακολουθεί, η αναπαραγωγή ενός συγκεκριμένου αρχείου .mp4 προκαλεί σταδιακή μείωση της απόκρισης του iPhone (ίσως λόγω memory leak) που καταλήγει σε κρασάρισμα της συσκευής!

Εάν γίνετε αποδέκτης του συγκεκριμένου βίντεο και κρασάρει η συσκευή σας, δε χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Απλά κάντε ένα hard reboot της συσκευής:

  • Στο iPhone 7 ή το iPhone 7 Plus: Πιέστε παρατεταμένα τα κουμπιά Ύπνου/Αφύπνισης και Μείωση έντασης για τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα, μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.
  • Στο iPhone 6s ή παλαιότερα μοντέλα, το iPad ή το iPod touch: Πιέστε παρατεταμένα τα κουμπιά Ύπνου/Αφύπνισης και Αφετηρίας για τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα, μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple.

Για τους τολμηρούς, ιδού το video link: http://goo.gl/9AUh8A

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Προσοχή: Κυκλοφορεί βίντεο που μπορεί να κρασάρει το iPhone σου!”