Πως στέκεται το iPhone 7 Plus απέναντι στα Galaxy S8, LG G6, Google Pixel και OnePlus 3T;


By
Posted on Tuesday April 18th, 2017 / 16:16

Spoiler: Το iPhone 7 Plus κερδίζει τα Samsung Galaxy S8, Google Pixel, LG G6OnePlus 3T τόσο σε πραγματικές συνθήκες (ταχύτητα ανοίγματος εφαρμογών και multitasking) όσο και σε single core tests του Geekbench 4, δείχνοντας μας για ακόμη μια φορά πως η “ανωτερότητα” στα specs των συσκευών Android είναι μόνο… στα χαρτιά (βλ. έως 6GB RAM και multicore επεξεργαστές της Qualcomm Snapdragon 835).

Απολαύστε την ταχύτητα του iOS και του custom-optimized A-series επεξεργαστή του iPhone, στο βίντεο που ακολουθεί:

Όσον αφορά τα tests του Geekbench 4, ακόμη και το iPhone 6s το οποίο κυκλοφόρησε το 2015 – μαζί με το entry level iPhone SE- καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα  Google Pixel, LG G6OnePlus 3T (όλα με Qualcomm Snapdragon 821) αλλά και το Galaxy S8 της Samsung (με Snapdragon 835) σε single core performance tests!

Apple A10 iPhone 7 speeds past Samsung Galaxy S8, Google Pixel, LG G6 & BBK 3T (with 2x RAM)

Το Galaxy S8 καταφέρνει να ξεπεράσει το iPhone 7 Plus σε multicore performance tests, κάτι που όπως είδαμε δεν ανταποκρίνεται σε δοκιμές πραγματικών συνθηκών καθώς ελάχιστες εφαρμογές είναι σχεδιασμένες για χρήση πολλαπλών επεξεργαστών. Το καμάρι της Samsung χρειάστηκε 7:40 λεπτά για να ολοκληρώσει τις εργασίες (άνοιγμα εφαρμογών / εναλλαγή μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών) που το iPhone 7 Plus ολοκλήρωσε σε μόλις 3:20 λεπτά.

Στο σημείο αυτό αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το iPhone 7 Plus κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2017 και έχει ήδη κλείσει περισσότερο από μισό χρόνο “ζωής”  με το νέο μοντέλο, το “επετειακό” iPhone 8 (edition) να αναμένεται σε 5 μήνες.

Θριαμβολογήστε ελεύθερα για την ανωτερότητα του iOS και των επεξεργαστών της Apple, στο σχετικό νήμα του forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Πως στέκεται το iPhone 7 Plus απέναντι στα Galaxy S8, LG G6, Google Pixel και OnePlus 3T;”