Παρουσιάζονται τα νέα iPod Touch και το iOS για τα iPad σε λίγες ημέρες;


By
Posted on Saturday August 7th, 2010 / 22:26

Μια φήμη έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο σήμερα, που προέρχεται από το βραζιλιάνικο website MacMagazine σχετικά με την παρουσίαση, μέσα από την σχετική εκδήλωση, των νέων iPod Touch 4ης γενιάς και την ανακοίνωση της διάθεσης του iOS 4.0 για το iPad. Οι πληροφορίες του MM αναφέρουν ότι η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 16 ή 17 Αυγούστου, νωρίτερα από τις “συνηθισμένες” ημερομηνίες παρουσιάσεων των iPod από την Apple (συνήθως Σεπτέμβριος).

iPod Touch 3rd

Όπως όλα δείχνουν τα νέα iPod Touch θα έχουν κάμερα, πιθανότατα και στο μπροστινό μέρος, και θα υποστηρίζουν τη λειτουργία FaceTime η οποία θα επιτρέπει στους κατόχους να κάνουν βιντεο”κλήσεις” με άλλους κατόχους iPod Touch ή iPhone 4 μέσα από δίκτυα WiFi.

Επίσης, αναμένεται σίγουρα η προσθήκη του γυροσκοπίου, αφού τα παιχνίδια – το φόρτε του iPod Touch – φαίνεται ότι θα το εκμεταλλευτούν στο έπακρο. Με την προσθήκη αυτή συνεπάγεται και η αναβάθμιση/υποστήριξη σε iOS 4.0. Το τί θα γίνει με τις παλαιότερες συσκευές 1ης, 2ης και 3ης γενιάς και αν θα υποστηρίζουν το iOS 4.0 δεν το γνωρίζουμε. Αναμονή λοιπόν λίγες ημέρες, εφόσον η πρόβλεψη είναι σωστή, διαφορετικά θα γνωρίζουμε κάποια στιγμή το Σεπτέμβριο.

Συζήτηση στο Forum: Παρουσιάζονται τα νέα iPod Touch και το iOS για τα iPad σε λίγες ημέρες;

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
One Response to “Παρουσιάζονται τα νέα iPod Touch και το iOS για τα iPad σε λίγες ημέρες;”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas and Toulis Trixotoulis, Toulis Trixotoulis. Toulis Trixotoulis said: RT @iphonehellas: Παρουσιάζονται στα νέα iPod Touch και το iOS για τα iPad σε λίγες ημέρες;: Μια φήμη έκανε την… http://goo.gl/fb/P5kv5 […]