Πώς να δείτε LIVE το event της Apple [Οδηγός]


By
Posted on Wednesday September 1st, 2010 / 18:37

Όπως ανακοινώθηκε από την Apple, το αποψινό μουσικό event (20:00 ώρα Ελλάδας), όπου αναμένονται ανακοινώσεις για τα iTunes, iPod και Apple TV κ.α, θα μεταδοθεί μέσω live streaming από το www.apple.com.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το live streaming θα αποτελεί κομμάτι του event καθώς η Apple θα το χρησιμοποιήσει για να δοκιμάσει τις δυνατότητες των νέων υπηρεσιών που αναμένεται να μας παρουσιάσει!

Πως μπορείτε να παρακολουθήσετε το event της Apple;

Αν είστε χρήστης Mac με λειτουργικό Mac OS X v10.6 τότε μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω του Safari από το website της Apple.

Αντίστοιχα, οι χρήστες iPhone, iPad και iPod Touch με iOS 3.0 και άνω μπορούν να το παρακολουθήσουν μέσα από το Safari.app της συσκευής τους.

Οι υπόλοιποι χρήστες Mac, Pc, Linux που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται από την Apple (βλ. προηγούμενο δημοσίευμα) μπορούν να παρακολουθήσουν το event μέσω του VLC, σύμφωνα τουλάχιστον με το MacRumors.

Ανοίξτε το VLC player και προσθέστε το παρακάτω url στο Open Network Stream -> Network -> URL

http://events.apple.com.edgesuite.net/1009qpeijrfn/event

Η λύση αυτή ωστόσο δεν είναι και η καλύτερη δυνατή καθώς το streaming μέσω του VLC αναμένεται να παρουσιάσει κάποια μικροπροβλήματα:

[…] VLC doesn’t know that more will be coming, so it looks like you’ll have to repeatedly reload the playlist manually to get the next few segments. It’s not an elegant solution, but with some persistence, it seems like it will work.

Συζήτηση στο forum: H Apple θα προσφέρει live video streaming του αποψινού event

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.