(Ξανά) δείτε το Music Event της Apple και τις διαφημίσεις των νέων iPod Touch και Nano


By
Posted on Thursday September 2nd, 2010 / 11:08

Η Apple δημοσίευσε το video από χτεσινό Music Event, στο οποίο παρουσιάστηκαν τα νέα iPod Touch, iPod Shuffle, iPod Nano, αλλά και το iTunes 10 (με το Ping) και φυσικά το νέο Apple TV… το οποίο σταματάει πια να χαρακτηρίζεται ως hobby.

Επιπλέον, έγινε η πρώτη παρουσίαση του iOS 4.1 αλλά και ένα sneak peak στο iOS 4.2 το οποίο θα είναι το πρώτο ‘τεσσάρι firmware’ που θα έρθει στο iPad και εκτός των άλλων – ήδη γνωστών – χαρακτηριστικών (multitasking, folders κ.α) θα φέρει και την πολυπόθητη υποστήριξη Ελληνικής γλώσσας!


Όσοι από εσάς δεν το παρακολουθήσατε εχτές ή επιθυμείτε να το ξαναδείτε έχετε πλέον τη δυνατότητα από εδώ: link ή να το κατεβάσετε ως podcast: link.

Αν πάλι δεν έχετε χρόνο για το video μπορείτε να διαβάσετε το ζουμί της παρουσίασης εδώ: Νέα iPod, iOS 4.1, iOS 4.2 preview, iTunes 10 και Apple TV

Για τους φίλους των διαφημίσεων – ναι υπάρχουν και αυτοί – η Apple έδωσε σε κυκλοφορία τα νέα σποτάκια του iPod Touch και iPod Nano:

Στο διαφημιστικό του iPod Touch παρουσιάζονται – εκτός από τα καθιερωμένα πλέον παιχνίδια – και οι βιντεοκλήσεις μέσω του FaceTime.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: , ,
Comments are closed.