Τα ‘Angry Birds’ κατακτούν τον πλανήτη! Αποκριάτικα κουστούμια, T-shirts, Λούτρινα κουκλάκια, Ringtones… Τι άλλο θα δούμε;


By
Posted on Sunday October 31st, 2010 / 02:33

Η επιτυχία του Angry Birds δεν έχει προηγούμενο… τα τελευταία νέα θέλουν το δημοφιλές παιχνίδι της Rovio να έχει ξεπεράσει τα 10 εκατ. downloads με το “Angry Birds Halloween” να έχει ξεπεράσει το 1 εκατ. downloads μόλις σε 6 ημέρες κυκλοφορίας!

Η φρενίτιδα γύρω από τα “πουλάκια” δεν θα μπορούσε να σταματήσει στην απόκτηση του παιχνιδιού από το App store και ήδη τα πρώτα κρούσματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην καθημερινότητα των απλών (?) πολιτών:

Angry Birds αποκριάτικα κουστούμια: [via 12]

Angy Birds T-shirt: [via]

Angry Birds λούτρινα κουκλάκια:


Τα λούτρινα κουκλάκια Angry Birds (επίσημα από την Rovio) είναι πλέον διαθέσιμα για προ-παραγγελίες και αναμένεται να ξεπουληθούν σύντομα καθώς η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη! Η τιμή τους είναι $14.99 (+ έξοδα αποστολής: $13.45 για Ελλάδα) .

Ευτυχώς, κάποια πράγματα παραμένουν δωρεάν για τους φίλους του παιχνιδιού… Η Rovio έχει δημιουργήσει και προσφέρει δωρεάν Ringtones με θέμα το Angry Birds σαν ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης προς το κοινό που ανέδειξε το παιχνίδι.

Angry Birds Ringtone for iPhone:

Angry Birds Halloween Ringtone for iPhone:

Μόδα, φαινόμενο της εποχής ή μελλοντικό all-time-classic game;

Η γνώμη σας για το “παιχνίδι φαινόμενο” στο forum: Τα ‘Angry Birds’ κατακτούν τον πλανήτη

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
2 Responses to “Τα ‘Angry Birds’ κατακτούν τον πλανήτη! Αποκριάτικα κουστούμια, T-shirts, Λούτρινα κουκλάκια, Ringtones… Τι άλλο θα δούμε;”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas and iPhone Hellas, Panos Ser. Panos Ser said: Τα ‘Angry Birds’ κατακτούν τον πλανήτη! Αποκριάτικα κουστούμια, T-shirts, Λούτρινα κουκλάκια… http://goo.gl/fb/uQqc0 […]

  2. […] το πιο τίμιο όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, έγινε μπλουζάκι, στολή, […]