Η μάχη των tablets… βγάζει νικητή το iPad!


By
Posted on Friday November 19th, 2010 / 12:28

Η αγορά των tablets αναπτύσεται συνεχώς, με νέα μοντέλα να ανακοινώνονται καθημερινά, ωστόσο το iPad παραμένει η Νο1 επιλογή των χρηστών.

Σε πρόσφατη κίνηση απελπισίας από την RIM είδαμε ένα συγκριτικό video ανάμεσσα στο Playbook, ένα tablet το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο έτος (!), και στο ήδη 6 μηνών iPad. Ενώ λοιπόν η Apple σχεδιάζει το επόμενης γενιάς iPad, ο ανταγωνισμός προσπαθεί να δημιουργήσει το 1st gen iPad Killer και μάλιστα το διαφημίζει ως επίτευγμα [clap clap clap].

Αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό να προσπαθεί να φτάσει και να ξεπεράσει το 1ης γενιάς iPad, ας δούμε μία ενδιαφέρουσα έρευνα από την VoucherCodes.co.uk σχετικά με την αγορά των tablet.

Ποιός είναι ο μέσος χρήστης ενός tablet; Τι ζητάει από ένα tablet; Αυτές και άλλες πολλές απορίες βρίσκουν την απάντηση τους στο infographic που ακολουθεί:

[TechGear via VoucherCodes.co.uk]

Συζήτηση στο forum: Tablet Wars

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
One Response to “Η μάχη των tablets… βγάζει νικητή το iPad!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, iPhone Hellas and Panos, Panos Ser. Panos Ser said: Η μάχη των tablets… βγάζει νικητή το iPad! http://goo.gl/fb/IxFD3 […]