Η iPhone Dev Team αναπτύσει μέθοδο για downgrade του baseband!


By
Posted on Thursday December 9th, 2010 / 11:12

Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα για τους κατόχους κλειδωμένων iPhone 4 που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την συσκευή τους ελεύθερα, στο δίκτυο της επιλογής τους, καθώς η iPhone Dev Team ανακοίνωσε ότι εργάζεται επάνω σε μία μέθοδο η οποία θα επιτρέπει το downgrade του baseband:

Τι σημαίνει αυτό;

Οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάσουν το baseband του iPhone 4 σε παλαιότερες εκδόσεις οι οποίες είναι συμβατές με τις υπάρχουσες μεθόδους ξεκλειδώματος!

Αναμένεται λοιπόν να βρεθεί λύση για τους κατόχους iPhone 4 με iOS 4.1+ (new baseband) που θέλουν να ξεκλειδώσουν την συσκευή τους. Το iPad baseband hack για το iOS 4.2.1 δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση ως σταθερή λύση τόσο λόγο πολυπλοκότητας όσο και λόγο των περαιτέρω προβλημάτων που δημιουργεί (βλ. iOS 4.2.1 unlock – GPS issues).

Αναμένουμε λοιπόν!

Σχολιασμός στο forum: Η iPhone Dev Team αναπτύσει μέθοδο για downgrade του baseband

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
One Response to “Η iPhone Dev Team αναπτύσει μέθοδο για downgrade του baseband!”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas, Panos Ser. Panos Ser said: Η iPhone Dev Team αναπτύσει μέθοδο για downgrade του baseband! http://goo.gl/fb/yyuL4 […]