Ρεαλιστικά 3D γραφικά στο επόμενης γενιάς iPhone (;)


By
Posted on Thursday December 16th, 2010 / 15:11

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε μια σημαντική αναβάθμιση στα γραφικά του iPhone στο προσεχές μέλλον μετά την εξαγορά της Caustic Graphics από την Imagination Technologies.


Η Imagination Technologies είναι η εταιρεία που παρέχει τα τσιπ για το βίντεο στο iPhone και ανήκει σε ποσοστό 9.5% στην Apple. Η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα μια συμφωνία ύψους $27 εκατομμυρίων που υπόσχεται να αλλάξει το τοπίο στα γραφικά των φορητών συσκευών φέρνοντας την τεχνολογία photo-realistic 3D.

Σε δηλώσεις του ο David Harold, PR Director της Imagination Technologies, στο TechRadar αναφέρει ότι η ενσωμάτωση με το PowerVR της τεχνολογίας αυτής θα επιφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο στα γραφικά των φορητών συσκευών.

Δεδομένης της συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ Apple και Imagination Technologies μπορούμε να κάνουμε μια ασφαλή υπόθεση ότι το επόμενο iPhone θα μπορούσε να ενσωματώσει πρώτο αυτή την τεχνολογία ρεαλιστικών 3D γραφικών ανεβάζοντας ακόμα ένα επίπεδο τα παιχνίδια στην κονσόλα.

Σχολιασμός στο forum: Ρεαλιστικά 3D γραφικά στο επόμενο iPhone (?)

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Ρεαλιστικά 3D γραφικά στο επόμενης γενιάς iPhone (;)”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhone Hellas, Panos Ser. Panos Ser said: Ρεαλιστικά 3D γραφικά στο επόμενο iPhone (?) http://goo.gl/fb/sKkE3 […]