Αναβάθμιση του iPad App store με την προσθήκη νέων φίλτρων και ένδειξη για τις ήδη αποκτημένες εφαρμογές


By
Posted on Friday February 4th, 2011 / 09:55

Η Apple προχώρησε στην αναβάθμιση του iPad App store προσθέτοντας νέα φίλτρα αναζήτησης και νέα ένδειξη για τις εφαρμογές ποου έχουν ήδη αποκτηθεί.

Τα νέα φίλτρα παρέχουν την δυνατότητα αναζήτησης ανά κατηγορία, ημερομηνία κυκλοφορίας, βαθμολογία χρηστών και τιμή διάθεσης και αποτελούν μία ευχάριστη προσθήκη που βελτιώνει την εμπειρία χρήσης:

Αναφορικά με την νέα ένδειξη για τις εφαρμογές που έχουν ήδη αποκτηθεί, το App store εμφανίζει ένα νέο κουμπί στην θέση του Buy it, το Install. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης γνωρίζει ότι η εφαρμογή έχει ήδη αποκτηθεί και μπορεί να την εγκαταστήσει άφοβα. Η προηγούμενη υλοποίηση εμφάνιζε το Buy it χωρίς ωστόσο να παρέχει ενημέρωση στον χρήστη για το αν η εφαρμογή είχε αποκτηθεί παλαιότερα:

Μέχρι στιγμής οι δύο νέες προσθήκες δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο iPhone App store. Τα φίλτρα αναζήτησης ίσως να μην περάσουν ποτέ λόγο του περιορισμένου μεγέθους της οθόνης ωστόσο ο νέος τρόπος ενημέρωσης για της ήδη αποκτημένες εφαρμογές είναι κάτι το οποίο αναμένουμε και στο App store του iPhone.

[via 9to5mac, macstories]

Σχολιασμός στο forum: Το iPad App store αναβαθμίζεται

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis




One Response to “Αναβάθμιση του iPad App store με την προσθήκη νέων φίλτρων και ένδειξη για τις ήδη αποκτημένες εφαρμογές”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by iPhoneHellas and ibstpi trainers, Panos. Panos said: Αναβάθμιση του iPad App store με την προσθήκη νέων φίλτρων και ένδειξη για τις ήδη… http://goo.gl/fb/gXMH0 […]