Νέα πατέντα: Η Apple σχεδιάζει και το iWeb για το iPad


By
Posted on Sunday April 3rd, 2011 / 15:16

Μετά το Pages, το Numbers, το Keynote, το iMovie και το GarageBand, μία νέα πατέντα της Apple δείχνει ακόμη μία εφαρμογή του iLife, το iWeb, να παίρνει τον δρόμο του προς το iPad.

Tο απλό WYSIWYG εργαλείο σχεδίασης ιστοσελίδων της Apple αποτελεί ακόμη μία εφαρμογή της κατηγορίας “Productivity and Creativity” που βλέπουμε  να μεταπηδά από την πλατφόρμα του Mac OS X σε αυτήν του iOS.

To iWeb στο Mac OS X, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάζουν τις δικές τους ιστοσελίδες μέσω έτοιμων templates στα οποία προσθέτουν κείμενο, φωτογραφίες, movies, κλπ.

Κι ενώ δεν απαιτείται η ύπαρξη MobileMe account, η εφαρμογή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την συνδρομητική υπηρεσία της Apple, παρέχοντας απευθείας δημοσίευση των σελίδων στο διαδίκτυο.

Η μεταφορά του iWeb στο iPad θα διευκόλυνε ακόμη περισσότερο τους εν κινήσει χρήστες. Λέτε, λοιπόν, να το δούμε μαζί με τις ανανεωμένες MobileMe υπηρεσίες ή μήπως το καλοκαίρι με την σύγκλιση των δύο λειτουργικών;

[via Patently Apple]

Σχολιασμός στο Forum: Νέα πατέντα: Η Apple σχεδιάζει και το iWeb για το iPad

About Epameinondas Moustakas

Mathematician, MSc. Statistics & Operational Research, iOS guru, Certified Fanboy, λάτρης των gadgets και της τεχνολογίας

Tags:
One Response to “Νέα πατέντα: Η Apple σχεδιάζει και το iWeb για το iPad”

  1. […] ΠΗΓΗ: iphonehellas.gr […]