Νέες οθόνες 4 ιντσών ανάλυσης 720p Retina από τη Toshiba


By
Posted on Monday May 16th, 2011 / 21:32

H Toshiba ανακοίνωσε σήμερα ότι πρόκειται να παρουσιάσει μερικές ενδιαφέρουσες νέες οθόνες στην SID 2011 προκαλώντας νέο κύμα φημολογιών για το επερχόμενο iPhone 5 ή ακόμα και για τη νέα μυστηριώδη συσκευή που πιθανόν να ετοιμάζει η Apple.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων η εταιρεία θα παρουσιάσει υψηλής ανάλυσης LTPS οθόνες με πυκνότητα pixels άνω των 367ppi σε διαστάσεις που κυμαίνονται από τις 3.3 ίντσες μέχρι τις 4 ίντσες. Το format των αναλύσεων θα αρχίζει από Wide VGA (480×864) μέχρι HD (720×1280).

Μάλιστα, οι νέες αυτές οθόνες διαθέτουν νέες τεχνολογίες όπως υψηλή αντίθεση (μέχρι 1,500:1), υψηλό χρώμα (μέχρι 92% NTSC) και γωνία υψηλής θέασης (μέχρι 176º οριζόντια και κάθετα) ενώ διατηρούν τη λεπτή και ελαφριά γραμμή που αρμόζουν σε smartphones και φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, βέβαια, εάν η Apple θα χρησιμοποιήσει κάποια από αυτές τις οθόνες αν και υπήρξαν φήμες για συνεργασία των δύο εταιρειών. Ωστόσο, οι οθόνες αυτές φαντάζουν πολύ δελεαστικές και ελπίζουμε αν μη τι άλλο η Apple να χρησιμοποιήσει παραπλήσιας ποιότητας υλικά.

[via]

Σχολιασμός στο forum: Νέες οθόνες 4 ιντσών ανάλυσης 720p Retina από τη Toshiba

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Νέες οθόνες 4 ιντσών ανάλυσης 720p Retina από τη Toshiba”

  1. […] βίντεο μπορείτε να θαυμάσετε την νέα οθόνη της Toshiba που είχαμε αναφέρει τις […]