‘Παιχνιδιάρηδες’ οι χρήστες iPhone σύμφωνα με έρευνα της Nielsen


By
Posted on Friday July 8th, 2011 / 11:46

Πρόσφατη έρευνα της Nielsen επιβεβαιώνει ότι τα παιχνίδια συνεχίζουν να αποτελούν τις δημοφιλέστερες αγορές στα App stores των επικρατέστερων smartphones (iPhone, Android, Windows 7 και RIM BlackBerry) με τους χρήστες iPhone να παρουσιάζονται περισσότερο “παιχνιδιάρηδες” σε σχέση με τους υπόλοιπους χρήστες.

Ανάμεσα στους χρήστες που έχουν παίξει ένα παιχνίδι τις τελευταίες 30 ημέρες, οι κάτοχοι Windows 7, iPhone και Andoid έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να το κατεβάσουν ενώ οι κάτοχοι RIM BlackBerry συσκευών φαίνεται να μην ασχολούνται τόσο και να προτιμούν τα pre-loaded games.

Ο μέσος χρόνος που αφιερώνει ένας χρήστης smartphone σε παιχνίδια είναι 7.8 ώρες τον μήνα με τους χρήστες iPhone να ξεπερνούν κατά πολύ τον Μ.Ο με 14.7 ώρες παιχνιδιού ανά μήνα (!). Ακολουθούν οι χρήστες Android με 9.3 ώρες/μήνα ενώ τελευταίοι παραμένουν οι ως επί το πλείστον business users των RIM BlackBerry με 4.5 ώρες/μήνα.

via Nielsen – Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.