Εμβόλ-i-α [Greek iPhone devs promo]


By
Posted on Thursday July 21st, 2011 / 15:01

Στα πλαίσια του “Greek iPhone devs promo” σας παρουσιάζουμε την εφαρμογή Εμβόλ-i-α της Anadelta από τον Ιωάννη Δημητρακόπουλο.

H εφαρμογή “Εμβόλ-i-α” εξασφαλίζει ότι θα θυμηθείτε εγκαίρως τα εμβόλια του παιδιού σας και ότι θα έχετε την πληροφόρηση που απαιτείτε σχετικά με αυτά. Η εφαρμογή βασίζεται σε όσα συνιστά το ισχύον Ελληνικό Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών (2008) και παρουσιάζει αναλυτικά όλα τα υποχρεωτικά και συνιστώμενα εμβόλια.

Με βάση τα συνιστώμενα χρονοδιαγράμματα από το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών, η εφαρμογή σας αποστέλλει ειδοποιήσεις (Notifications) που σας υπενυθυμίζουν σε κατάλληλο χρόνο τα εμβόλια που πρέπει να κάνει το μωρό ή το παιδί σας ,έτσι ώστε να μπορείτε να προγραμματίζετε έγκαιρα τα ραντεβού με τον παιδίατρο σας για την πραγματοποίηση των εμβολιασμών.

Εμβόλ-i-α iPhone app

Απλώς εισάγετε το όνομα, το φύλλο και την ημερομηνία γέννησης του παιδιού σας και αφήστε την εφαρμογή να δουλέψει για εσάς (Υποστηρίζει την εισαγωγή έως 5 παιδιών).

Η εφαρμογή απαντά σε βασικές ερωτήσεις των γονέων όπως πως λειτουργούν τα εμβόλια, τι επιτυγχάνουμε με αυτά, ποιές και πόσο συχνές είναι οι δυνητικές παρενέργειες,τι είναι τα πολυδύναμα εμβόλια, πως συντηρούνται τα εμβόλια, ποιές είναι οι αντενδείξεις του εμβολιασμού κ.α.

Περιέχει επίσης σημαντικές πληροφορίες ανά εμβόλιο όπως γενικά στοιχεία, εμπορικά ονόματα, ηλικίες και δόσεις εμβολιασμού, αιτιολόγηση εμβολιασμού και στοιχεία για τις ασθένειες που αντιμετωπίζει κάθε εμβόλιο,πιθανές παρενέργειες του εμβολίου και αντιμετώπιση τους κ.α.

Είναι ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τον πολυάσχολο γονιό που θέλει όμως να είναι καλά ενημερωμένος.

Η εφαρμογή είναι διαθέσiμη στο App Store στην τιμή των 2,99 ευρώ και μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή στο forum: Εμβόλ-i-α

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.