Ανακαλύφθηκε η επίσημη εφαρμογή του Facebook για το iPad


By
Posted on Monday July 25th, 2011 / 15:03

Τo TechCrunch ανακάλυψε ότι στον κώδικα της εφαρμογής Facebook για το iPhone κρύβεται κάτι που οι χρήστες περιμένουν πολύ καιρό τώρα: η εφαρμογή για το iPad.

H εφαρμογή του Facebook μπορεί να τρέξει και στο iPad, λοιπόν, απλώς είναι θέμα χρόνου μέχρι να αποφασίσει η εταιρεία να το ενεργοποιήσει. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι αυτή θα είναι και η τελική έκδοση της εφαρμογής στο iPad αλλά μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το πως θα μοιάζει:

Όσοι διαθέτετε jailbroken iPad μπορείτε και σεις να εγκαταστήσετε την native εφαρμογή στη συσκευή σας. Φροντίστε να έχετε κατεβάσει την δωρεάν iPhone εφαρμογή στο iPad και να έχετε κάποιον file browser, όπως το iFile. Με το iFile πηγαίντε στο /Applications/Facebook/Facebook.app/Info.plist. Το επιλέγουμε και πατάμε το “Display Properties list”. Εκεί θα βρούμε το UIDeviceFamily, το οποίο και θα ανοίξουμε. Θα δείτε ότι το UIDeviceFamily αντιστοιχεί στον αριθμό “1”. Εμείς θα αλλάξουμε αυτόν τον αριθμό σε “2”. Κάνοντας, τώρα, επανεκκίνηση στο iPad θα μπορούμε να απολαύσουμε την native εφαρμογή για το Facebook!

Σχολιασμός στο forum

[via TechCrunch]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Ανακαλύφθηκε η επίσημη εφαρμογή του Facebook για το iPad”

  1. […] τη χθεσινή ανακάλυψη για την έκδοση του Facebook ειδικά για το iPad η εταιρεία αποφάσισε να μπλοκάρει τη λειτουργία αυτή […]