Η HP αντιμέτωπη με χαμηλές πωλήσεις του TouchPad


By
Posted on Wednesday August 17th, 2011 / 13:20

Σύμφωνα με δημοσίευμα του AllThingsD η HP και η μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών προϊόντων BestBuy βρίσκονται «στα μαχαίρια» εξαιτίας της κακής πορείας του TouchPad.

Το TouchPad κυκλοφόρησε πριν ενάμιση μήνα με μέτρια reviews ενώ πριν λίγες μέρες η HP προχώρησε σε μόνιμη μείωση της τιμής της συσκευής κατά $100. Ούτε αυτό, όμως, απ’ ότι φαίνεται βοήθησε την συσκευή αφού το BestBuy έχει ξεμείνει με περίπου 245,000 TouchPad στο ράφι. Συγκεκριμένα, το BestBuy είχε λάβει 270,000 συσκευές από τις οποίες κατάφερε να πουλήσει περίπου 25,000 (χωρίς να μετράμε τις επιστροφές). Η αλυσίδα επιθυμεί να επιστρέψει το πλεονάζον αυτό προϊόν στην HP και για αυτό το λόγο στέλεχος της HP ταξιδεύει άμεσα στα κεντρικά για να πείσει την αλυσίδα να αλλάξει γνώμη.

Το ίδιο πρόβλημα με το BestBuy φαίνεται ότι έχουν και άλλα καταστήματα όπως το Fry’s και Wal-Mart που σημειώνουν χαμηλές πωλήσεις.

Σχολιασμός στο forum

[via BusinessInsider]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Η HP αντιμέτωπη με χαμηλές πωλήσεις του TouchPad”

  1. […] ότι την ματιάσανε την HP και σε συνδυασμό με τις χαμηλές πωλήσεις του TouchPad αποφάσισε σήμερα την διακοπή της παραγωγής των webOS […]