Η HP σταματά την παραγωγή webOS συσκευών


By
Posted on Thursday August 18th, 2011 / 22:26

Φαίνεται ότι την ματιάσανε την HP και σε συνδυασμό με τις χαμηλές πωλήσεις του TouchPad αποφάσισε σήμερα την διακοπή της παραγωγής των webOS συσκευών (TouchPad και Pre).

In addition, HP reported that it plans to announce that it will discontinue operations for webOS devices, specifically the TouchPad and webOS phones. HP will continue to explore options to optimize the value of webOS software going forward.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα ότι η HP θα δίνει με άδεια το webOS σε τρίτους κατασκευαστές (όπως κάνει η Mirosoft με τα WP7 και η Google με το Android δωρεάν) και δεν θα κατασκευάζει το δικό της hardware.

Αλλάζει ξανά το τοπίο στην αγορά των κινητών τηλεφώνων, λοιπόν. Εδώ που τα λέμε το webOS μπορεί να καλοφαίνεται σε πολλούς κατασκευαστές τώρα μετά την απόκτηση της Motorola από τη Google.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags:
One Response to “Η HP σταματά την παραγωγή webOS συσκευών”

  1. […] Η έρευνα πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε 531 συμμετέχοντες και φέρνει το iPad αδιαμφισβήτητα στην πρώτη θέση με ποσοστό 95% ενώ στη δεύτερη θέση με ποσοστό 10.4% έρχεται το TouchPad της HP που πρόσφατα καταργήθηκε. […]