Η TC Electronic παρουσιάζει την εφαρμογή TonePrint


By
Posted on Tuesday November 8th, 2011 / 20:46

H TC Electronic είναι μια εταιρεία καταξιωμένη στο χώρο της μουσικής με προϊόντα και λύσεις που προτιμούν μερικοί από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στον πλανήτη. Πριν λίγους μήνες η εταιρεία κυκλοφόρησε μια νέα σειρά πεταλιών με τον τίτλο “TonePrint” με τα οποία μπορούσε κανείς να αποκτήσει σε ένα πεταλάκι μερικούς signature ήχους διάφορων διάσημων καλλιτεχνών.

Η TC Electronic σήμερα πάει ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας μια νέα καινοτόμα εφαρμογή για iOS με την οποία μπορείτε να “στείλετε” οποιονδήποτε TonePrint ήχο στο πεταλάκι σας απευθείας από τη συσκευή σας εύκολα, απλά και γρήγορα! Πραγματικά, ο τρόπος που επιτυγχάνεται αυτό είναι ιδιοφυής! Κάθε TonePrint έχει μετατραπεί σε ένα μοναδικό μαγνητικό παλμό που μπορείτε να εκπέμψετε από το ηχείο του iPhone κατευθείαν στον μαγνήτη της κιθάρας σας και μέσω του καλωδίου κατευθείαν στο πεταλάκι! Επειδή δεν υπάρχουν δεδομένα δεν έχει σημασία εάν το περιβάλλον είναι θορυβώδες ή όχι, δεν απαιτείται σύνδεση ίντερνετ ή κάτι τέτοιο…απλώς λειτουργεί!

Η εφαρμογή για το iPhone διατίθεται δωρεάν και περιέχει σε μορφή mp3 όλα τα TonePrints που θα μπορούν να αναβαθμίζονται σε μελλοντικές αναβαθμίσεις. Θα χρειαστείτε, φυσικά, εκτός του iPhone και το αντίστοιχο πεταλάκι της εταιρείας, μια κιθάρα και ένα καλώδιο. Πρέπει να δείτε οπωσδήποτε το demo βίντεο για να καταλάβετε πόσο ιδιοφυής είναι ο σχεδιασμός της εφαρμογής και πόσο απλά λειτουργεί:

Εάν διαθέτετε κάποιο συμβατό TonePrint πετάλι μπορείτε να κατεβάσετε τώρα την εφαρμογή δωρεάν από το App Store [iTunes link] και να πειραματιστείτε! Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Η TC Electronic παρουσιάζει την εφαρμογή TonePrint”

  1. […] μουσικά τεχνολογικά νέα από τη χθεσινή παρουσίαση της νέας εφαρμογής της TC Electronic η Digitech παρουσιάζει σήμερα την πεταλιέρα iPB-10, η οποία […]