Η Digitech παρουσιάζει την iPB-10


By
Posted on Wednesday November 9th, 2011 / 09:00

Συνεχίζοντας τα μουσικά τεχνολογικά νέα από τη χθεσινή παρουσίαση της νέας εφαρμογής της TC Electronic η Digitech παρουσιάζει σήμερα την πεταλιέρα iPB-10, η οποία μπορεί και να χρησιμοποιεί το iPad ως μέρος του μηχανήματος. Με την iPB-10 μπορείτε να δημιουργήσετε και να ελέγξετε ένα εύρος εφέ απλά, εύκολα και γρήγορα.

Χρησιμοποιώντας ένα iPad και την αντίστοιχη εφαρμογή στο App Store [iTunes link] μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα μέχρι και δέκα διαφορετικά πετάλια σε όποια σειρά θέλετε διαλέγοντας μέσα από 87 διαφορετικές επιλογές, 54 ενισχυτές και 26 καμπίνες. Χάριν στα presets μπορείτε να αποθηκεύσετε και να καλέσετε μέχρι 100 διαφορετικά σετ πεταλιέρας με ένα απλό πάτημα του ποδιού σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες αλλά και να αγοράσετε την iPB-10 στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.

Ως γενικότερο σχόλιο σε αυτά τα μουσικο-τεχνολογικά που έχουμε παρουσιάσει στο iPhoneHellas.gr κατά καιρούς φαίνεται ξεκάθαρα πλέον πως το iPad αλλά και το iPhone αποδεικνύονται σημαντικά εργαλεία μουσικής δημιουργίας για ένα μεγάλο εύρος μουσικών και το θετικό είναι ότι όλο και περισσότερες εταιρείες το αντιλαμβάνονται και προσφέρουν ολοένα και πιο καινοτόμες προτάσεις. Ίσως είμαστε ακόμα μακριά σε software και hardware από μια εποχή όπου το iPad μπορεί να αντικαταστήσει τον εξοπλισμό ενός κιθαρίστα/drummer/dj κτλπ αλλά ο δρόμος έχει χαραχθεί και βαδίζουμε στα σωστά βήματα.

Σχολιασμός στο forum

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
Comments are closed.