Αναβάθμιση σε redsn0w και Corona για το πρόβλημα του iBooks [UPDATED]


By
Posted on Wednesday January 18th, 2012 / 16:24

Αναβαθμίστηκε το redsn0w στην έκδοση 0.9.10b4 πριν λίγες μέρες διορθώνοντας επιτέλους το πρόβλημα με το iBooks για jailbroken συσκευές εκτός των iPhone 4S και iPad 2. H αναβάθμιση αυτή συγκεκριμένα υποστηρίζει τα iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 3G/4G και iPad στο iOS 5.0.1

Εκτός από τη διόρθωση στο iBooks η νέα έκδοση του redsn0w (Windows, Mac) διορθώνει μερικά προβλήματα στο launchctl καθιστώντας τη διαδικασία του jailbreak πολύ πιο αξιόπιστη και σταθερή. Για να εφαρμόσετε τις διορθώσεις μπορείτε να τρέξετε ξανά το redsn0w αλλά αυτή τη φορά μην επιλέξετε το ‘Install Cydia’.

Εναλλακτικά, μπορείτε πιο εύκολα να εγκαταστήσετε το Corona 5.0.1 Untether από το Cydia που διορθώνει το ίδιο πρόβλημα αλλά κάνει την διαδικασία πολύ πιο απλή όπως καταλαβαίνετε.

Σχολιασμός στο forum

U P D A T E [30/1/2012]

To redsn0w που διορθώνει το πρόβλημα με το iBooks αναβαθμίστηκε στην έκδοση 0.9.10b5. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ: Mac & Windows.

Επίσης, αναμένεται σύντομα στο Cydia και η νέα έκδοση του Corona.

U P D A T E [1/2/2012]

Διαθέσιμη είναι και η αναβάθμιση για το Corona στην έκδοση 1.0.8 που συνίσταται για όλους τους χρήστες εκτός από αυτούς με την παλιά bootrom στα iPhone 3GS.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: ,
Comments are closed.