Ποιος κέρδισε το iPad 2; [Αποτελέσματα διαγωνισμού]


By
Posted on Friday February 24th, 2012 / 14:25

Ο διαγωνισμός του iPhoneHellas.gr με την ευγενική χορηγία του eGalaxy.com.cy ολοκληρώθηκε, οι έγκυρες συμμετοχές καταμετρήθηκαν και σήμερα έφτασε η μεγάλη στιγμή της κλήρωσης!

iPhoneHellas iPad 2 contest sponsored by eGalaxy.com.cy

Οι έγκυρες συμμετοχές μέσα από τα τρία κοινωνικά δίκτυα (Google+, Twitter, Facebook) ξεπέρασαν τις 12.000 (!!!) ωστόσο δυστυχώς μόνο ένας/μία από εσάς θα αποκτήσει το tablet των ονείρων του.

Παρακολούθησε το video και δες αν είσαι εσύ ο μεγάλος νικητής που θα αποκτήσει το iPad 2 16GB σε όποιο χρώμα επιθυμεί (λευκό ή μαύρο):iPhoneHellas – eGalaxy.com.cy iPad 2 Contest από iPhoneHellas

Ο νικητής έχει χρονικό περιθώριο για να επικοινωνήσει μαζί μας μέχρι τις 10/03/2012 στο info@iphonehellas.gr για περαιτέρω λεπτομέρειες. Σε περίπτωση μη επικοινωνίας εντός της προαναφερθείσας ημερομηνίας, χάνεται το δικαίωμα διεκδίκησης του δώρου και η κυριότητα του μεταβιβάζεται στον επόμενο κληρωθέντα επιλαχών.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας!

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.