Διαθέσιμο το Sparrow 1.1: Push Notifications στην επόμενη αναβάθμιση με ή χωρίς την Apple


By
Posted on Thursday April 5th, 2012 / 12:55

Sparrow for iOS 1.1

Η δημοφιλής εφαρμογή e-mail Sparrow που κυκλοφόρησε για iOS τον περασμένο μήνα αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.1, φέρνοντας μαζί της σημαντικές βελτιώσεις.

Ανάμεσα σε αυτές θα βρείτε ένα νέο ενσωματωμένο web browser, επιλογή send and archive, δυνατότητα ολοκληρωτικής διαγραφής των spam και trash, επιλογές εμφάνισης/απόκρυψης του dock badge για κάθε λογαριασμό, εμφάνιση συγκεκριμένων labels και φακέλων, δυνατότητα επισύναψης αρχείων στα προωθημένα μηνύματα αλλά και αρκετές διορθώσεις προβλημάτων της αρχικής έκδοσης.

Ωστόσο, από την αναβαθμισμένη έκδοση απουσιάζουν και πάλι τα push notifications (θυμίζουμε ότι μπορείτε να τα προσθέσετε με tweak από το Cydia). Οι δημιουργοί του Sparrow αναφέρουν στο επίσημο blog της εφαρμογής:

“Χάρη στην απίστευτη υποστήριξη σας, είμαστε αισιόδοξοι ότι η Apple θα αναθεωρήσει τη θέση της σχετικά το Push API. Θα κυκλοφορήσουμε μια πρώτη έκδοση Sparrow 1.2 που θα περιέχει push. Κάτι τέτοιο μπορεί να καθυστερήσει την κυκλοφορία της εφαρμογής, αλλά ήδη δουλεύουμε με κάποιους συνεργάτες που θα μας βοηθήσουν να συμπεριλάβουμε τα push notifications χωρίς να χρειαζόμαστε τη βοήθεια της Apple. Τα push notifications θα είναι σύντομα διαθέσιμα με ή χωρίς την Apple. “

Πέρα από push notifications, η επόμενη έκδοση θα περιλαμβάνει localization σε 9 γλώσσες, landscape mode κατά τη δημιουργία του μηνύματος και δυνατότητες swipe up/down για εναλλαγή μεταξύ των μηνυμάτων.

Σχολιασμός στο forum.

via

About Theodora Konstantope

In love with my iPhone
Comments are closed.