Ο Philippe Starck αποκαλύπτει ότι εργάζεται με την Apple πάνω σε ένα επαναστατικό project [UPDATED]


By
Posted on Friday April 13th, 2012 / 16:40

starck

Σύμφωνα με ξένο δημοσίευμα ο γνωστός Γάλλος σχεδιαστής Philippe Starck εργάζεται με την Apple πάνω σε ένα επαναστατικό προϊόν/project που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στους επόμενους οκτώ μήνες. Επικαλούμενος τη μυστικότητα της Apple αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν αν και ο όρος «επαναστατικός» είναι αυτός που θα μείνει στο μυαλό όλων μας.

Ο Starck αποκάλυψε, επίσης, ότι επισκεπτόταν συχνά τον Steve Jobs τα τελευταία επτά χρόνια περίπου μία φορά το μήνα στο σπίτι του στο Palo Alto ενώ ακόμη και τώρα επισκέπτεται τη γυναίκα του. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι το προϊόν αυτό μπορεί να αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμένουμε (κάποια iOS συσκευή). Ο Starck για παράδειγμα ήδη διαθέτει μερικά προϊόντα προς πώληση στο App Store, όπως αυτό.

Γνωρίζουμε ήδη ότι ο «άρχοντας» στο Cupertino είναι ο Sir John Ive και γι’ αυτό το project στο οποίο αναφέρεται o Starck μπορεί να αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό. Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την κατάληξη αυτής της συνεργασίας.

U P D A T E [13/4/2012, 22:36]

Η Apple με σχόλιό της στο AllThingsD διαψεύδει ότι συνεργάζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τον Starck.

Σχολιασμός στο forum

[via 9to5Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
One Response to “Ο Philippe Starck αποκαλύπτει ότι εργάζεται με την Apple πάνω σε ένα επαναστατικό project [UPDATED]”

  1. […] προηγούμενη βδομάδα ο γνωστός σχεδιαστής Philippe Starck αποκάλυψε ότι εργαζόταν πάνω σε ένα «επαναστατικό project… με την Apple προξενώντας έναν μικρό πανικό στα μέσα […]