Η Apple παραγγέλνει οθόνες τουλάχιστον 4 ιντσών για το επόμενο iPhone (;) [UPDATE: Επιβεβαιώνει το Reuters]


By
Posted on Wednesday May 16th, 2012 / 14:12

iPhone 4G LTEΔημοσίευμα της συνήθως αξιόπιστης και έγκυρης Wall Street Journal αναφέρει ότι η Apple έχει καταθέσει παραγγελίες για τις οθόνες του νέου iPhone, οι οποίες είναι «τουλάχιστον τεσσάρων ιντσών». Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα με τις LG Display, Sharp και Japan Display Inc. να είναι οι τρεις κυριότεροι πάροχοι των οθονών. Σε αυτό το σημείο η αναφορά της WSJ συνάδει και με άλλα δημοσιεύματα που έχουμε δει κατά καιρούς για αύξηση της οθόνης του επόμενου iPhone στις 4 ίντσες. Ουσιαστικά, το κυριότερο θέμα που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή αφορά το aspect ratio που θα έχει η νέα συσκευή και συγκεκριμένα για το αν θα διατηρηθεί το 3:2 ή θα πάμε σε ένα ψηλότερο iPhone. Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αφού ακόμα και η χρονική περίοδος κυκλοφορίας παραμένει αβέβαιη.

U P D A T E

To Reuters επιβεβαιώνει ουσιαστικά το δημοσίευμα της Wall Street Journal αναφέροντας ότι η νέα οθόνη θα είναι ακριβώς 4 ίντσες! Και τα δύο δημοσίευμα συμφωνούν ότι οι προμηθευτές θα είναι οι LG, Sharp και Japan Display με την παραγωγή να ξεκινά τον Ιούνιο. Με βάση αυτό είναι λογικό να υποθέσουμε ότι η παραγωγή του νέου iPhone θα ξεκινήσει τον Αύγουστο με την κυκλοφορία του να τοποθετείται τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο.

Σχολιασμός στο forum

[via TheVerge]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook

Tags: , ,
2 Responses to “Η Apple παραγγέλνει οθόνες τουλάχιστον 4 ιντσών για το επόμενο iPhone (;) [UPDATE: Επιβεβαιώνει το Reuters]”

  1. […] Τις φήμες περί μεγαλύτερης οθόνης στο επόμενης γενιάς iPhone έρχεται να ενισχύσει νέο δημοσίευμα του Bloomberg   που υποστηρίζει ότι πριν από το θάνατο του ο Steve Jobs εργαζόταν προσωπικά πάνω στο εν λόγω εγχείρημα. […]

  2. […] οθόνη είναι κάτι που διαβάζουμε καθημερινά και επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές. Τα τελευταία νέα από το μέτωπο […]