Περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο iPhone και την εφαρμογή χαρτών


By
Posted on Thursday May 31st, 2012 / 21:34

Δημοσίευμα του 9to5Mac δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο iPhone επικαλούμενο πηγή που έχει πρόσβαση σε πρωτότυπη συσκευή με έκδοση του iOS 6. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η εν λόγω έκδοση του iOS  6  δείχνει τον επεξεργαστή S5L8950X, τον οποίο είχαμε δει και στο iOS 5. Και ενώ περιμέναμε ότι η Apple θα κάνει την κίνηση με τον A6 επεξεργαστή η ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι θα διατηρήσει μια παραλλαγή της ονομασίας του A5.

Όσον αφορά τα γραφικά φαίνεται ότι η Imagination Technologies προμηθεύει το τσιπ με την ονομασία SGX543RC* που δεν αντιστοιχεί σε κάποια γνωστή παραλλαγή της πλατφόρμας SGX543. Η Apple χρησιμοποίησε τον διπύρηνο SGX543MP2 στα iPad 2 και iPhone 4S και τον τετραπύρηνο SGX543MP4 στο νέο iPad.

Επίσης, η έκδοση του iOS 6 χρησιμοποιεί Darwin kernel έκδοσης 13.0.0, που είναι πάνω από την έκδοση 11.x.x που χρησιμοποιούν τα OS X Lion και iOS 5 και πάνω από την 12.0.0 που θα χρησιμοποιηθεί στο OS X Mountain Lion.

Τέλος, όσον αφορά την νέα εφαρμογή χαρτών για την οποία έχουμε δει τις πρώτες φωτογραφίες το δημοσίευμα παρουσιάζει άλλη μία φωτογραφία με ελαφρώς διαφορετικό σχεδιασμό που προφανώς θα συνεχίσει να αλλάζει καθώς η Apple πειραματίζεται με διάφορα πράγματα. Μάλιστα, γίνεται λόγος και για μια νέα εφαρμογή που ετοιμάζει η Apple για το iOS χωρίς να γίνεται βέβαια περισσότερη αναφορά στο θέμα.

maps

Σχολιασμός στο forum

[via 9to5Mac]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
3 Responses to “Περισσότερες λεπτομέρειες για το επόμενο iPhone και την εφαρμογή χαρτών”

  1. […] και στην πράξη αυτή την αλλαγή με τα πρώτα screen pics να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Η πραγματοποίηση εκδήλωσης από την Google λίγες μέρες […]

  2. […] στο υποτιθέμενo πρωτότυπο iPhone επόμενης γενιάς που διαθέτει το 9to5Mac δείχνει ότι η Apple ενδέχεται να […]

  3. […] πρόσφατα leaks από το BGR και στη συνέχεια από το 9to5mac σχετικά με την νέα εφαρμογή 3D χαρτών που θα δούμε στο […]