Οι πρώτες φωτογραφίες από το πλήρως συναρμολογημένο επερχόμενο iPhone(;)


By
Posted on Wednesday June 13th, 2012 / 14:57

iPhone 1

Τα σενάρια και οι φήμες γύρω από την εμφάνιση του επόμενης γενιάς iPhone ολοένα και φουντώνουν όσο πλησιάζει ο καιρός για τα πολυαναμενόμενα αποκαλυπτήρια της συσκευής.

Πρόσφατα παρακολουθήσαμε μια σειρά τρισδιάστατων εικονικών απεικονίσεων του νέου iPhone βασιζόμενων σε εικασίες για τα μεμονωμένα κομμάτια του και τώρα η κινέζικη ιστοσελίδα iPhone中文网 ισχυρίζεται ότι έχει στα χέρια της τις πρώτες φωτογραφίες από το πλήρως συναρμολογημένο επερχόμενο iPhone.

iPhone 2

Όπως μπορείτε να δείτε, οι φωτογραφίες συνάδουν με τις μέχρι τώρα φήμες για μεγαλύτερη οθόνη 4 ιντσών, μεταλλική πλάτη και μικρότερο dock connector, ενώ για πρώτη φορά τα ηχεία στο κάτω μέρος της συσκευής απεικονίζονται ελαφρώς μεγαλύτερα. Ωστόσο, η πηγή τους είναι ανεπιβεβαίωτη και όπως πάντα διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για την αυθεντικότητά τους.

iPhone 3

 

iPhone 4

Update: Τελικά δεν επρόκειτο για αυθεντικές φωτογραφίες από το επόμενης γενιάς iPhone αλλά για τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές απεικονίσεις σχεδιασμένες με το πρόγραμμα Rhinoceros 3D και δημοσιευμένες στο Flickr από το χρήστη Martin uit Utrecht.

Σχολιασμός στο forum.

[via AppleInsider]

 

About Theodora Konstantope

In love with my iPhone
Comments are closed.