Το ‘A Clockwork Brain’ αναβαθμίζεται με την προσθήκη 2 νέων παιχνιδιών: Logic Tiles και Speed Match


By
Posted on Tuesday August 21st, 2012 / 13:22

Το  A Clockwork Brain, μία από τις καλύτερες ελληνικές προσπάθειες που έχουμε δει στο App store, αναβαθμίστηκε στην έκδοση 1.2 με την προσθήκη δύο νέων παιχνιδιών, το Logic Tiles και το Speed Match:

A Clockwork Brain v1.2.0

Το Logic Tiles εξασκεί την λογική και χωροταξική ικανότητα του παίχτη, ο οποίος καλείται να κάνει προσθαφαιρέσεις λογικής με σχήματα. Το Speed Match εξασκεί την ταχύτητα αντίδρασης και την οπτική ικανότητα, καθώς ο παίχτης καλείται να αναγνωρίσει και ταυτίσει αντικείμενα που εμφανίζονται και εξαφανίζονται γρήγορα στην οθόνη. Τα δυο νέα παιχνίδια κοστίζουν 0.79€.

Η νέα έκδοση περιέχει και το Mega Pack, μια συλλογή με όλα τα mini-games σε μειωμένη τιμή. Τέλος, στην έκδοση περιέχεται μια καινούρια επιλογή: Restore Purchases. Έτσι ο παίχτης έχει την δυνατότητα, εαν έχει προηγουμένως αγοράσει κάποιο πακέτο με παιχνίδια, να τα ενεργοποιήσει δωρεάν, σε κάποια άλλη συσκευή του.

Όσο για τους κατόχους του A Clockwork Brain Premium, μπορούν να κατεβάσουν την ανανεωμένη έκδοση με τα νέα mini-games ξεκλείδωτα, εντελώς δωρεάν.

 Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.