Τα επανασχεδιασμένα ακουστικά της Apple που θα συνοδεύουν το iPhone 6th gen (;)


By
Posted on Monday September 3rd, 2012 / 10:26

Redesigned headphones for new iPhone 6th gen

Η βιετναμέζικη ιστοσελίδα Tinhte.vn δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από ένα ζευγάρι ακουστικών που φέρεται να ανήκει στην Apple και πιθανώς να συνοδεύει το επερχόμενο iPhone 6ης γενιάς.

Η αυθεντικότητα των φωτογραφιών και του video δεν έχει επαληθευτεί, ωστόσο το Tinhte διαθέτει αξιόλογο ιστορικό στη διαρροή πληροφοριών που αφορούν το iPhone της Apple (βλ. iPhone HD/4G leaked prototype).

Σύμφωνα με τον ομιλητή (ο ήχος εχει αφαιρεθεί από το video), αυτά είναι τα ακουστικά του επόμενου iPhone που θα αντικαταστήσουν τα τρέχοντα ακουστικά της εταιρείας. Η εμφάνιση τους θυμίζει “κεφάλι αλόγου” ενώ από το πλάι φαίνονται πολύ μικρότερα. Όπως όλα τα προϊόντα της Apple, είναι πλήρως συμπαγή ενώ συγκριτικά με τα παλιά ακουστικά, είναι πολύ μικρότερα και άνετα στα αυτιά. Τέλος τα νέα ακουστικά κατασκευάζονται αποκλειστικά στο Βιετνάμ και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο Phax Co, σε αντίθεση με τα προηγούμενα η παραγωγή των οποίων γινόταν κυρίως στην Κίνα.

Περισσότερες εικόνες και σύγκριση με το τρέχον μοντέλο ακουστικών που χρησιμοποιούν τα iOS devices της Apple, στη φωτογραφική γκαλερί που ακολουθεί:

[juicebox gallery_id=”20″]

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags: ,
One Response to “Τα επανασχεδιασμένα ακουστικά της Apple που θα συνοδεύουν το iPhone 6th gen (;)”