8 Βάσεις στήριξης ποδηλάτου για το iPhone


By
Posted on Sunday September 9th, 2012 / 10:44

iPhone Bike Mount

Για όλους εσάς που απολαμβάνετε να κάνετε ποδήλατο συντροφιά με το iPhone σας, σας παρουσιάζουμε 8 αξιόλογες βάσεις στήριξης ποδηλάτου για να είστε σίγουροι ότι το τηλέφωνο σας θα παραμείνει στη θέση του καθ’όλη τη διάρκεια της βόλτας σας:

1. LifeProof Bike & Bar Mount

Lifeproof Bike & Bar Mount

H βάση ‘LifeProof Bike & Bar Mount’ σου επιτρέπει να τοποθετείς το τηλέφωνο σε landscape ή portrait θέση με μηχανισμό κλειδώματος για εύκολη τοποθέτηση/απομάκρυνση του iPhone με ένα χέρι

iPhone 4/4S- $39.99

2. The Joy Factory Stormcruiser

Joy Factory Stormcruiser

Μοντέρνα βάση στήριξης που τοποθετείται σε οποιοδήποτε τιμόνι ποδηλάτου και παρέχει στο iPhone προστασία από νερό, σκόνη και χώμα.

iPhone 4/4S- $49.95

3. iCarry-Bike S

iCarry-Bike S

 

Σχεδιασμένη να χρησιμοποιείται τόσο οριζόντια όσο και κάθετα, η βάση ‘iCarry’ ενισχύει την ένταση του ήχου του τηλεφώνου κατά 10 decibels.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $59.99

4. Satechi CR-3800 Universal Bicycle Holder Wrench Mount

Satechi CR-3800

Ευέλικτη βάση στήριξης που σου επιτρέπει να προσαρμόζεις το iPhone στη θέση που σε βολεύει έχοντας παράλληλα πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά και τις λειτουργίες του.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $22.99

5. Scosche HandleIT

Scosche HandleIt

Μια ακόμα προσιτή βάση για εύκολη τοποθέτηση και απομάκρυνση του iPhone με το πάτημα ενός κουμπιού.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $24.99

6. BioLogic Bike Mount for iPhone 4

Biologic Bike Mount

Προστατευτική βάση στήριξης με σκληρό κάλυμμα για προστασία του τηλεφώνου από χτυπήματα, βροχή και σκόνη. Προσαρμόζει το iPhone σε πολλές διαφορετικές θέσεις ενώ έχει ανοίγματα στις κάμερες για να μπορείς να τραβάς φωτογραφίες ή video κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

iPhone 4/4S- $50

7. Arkon Slim-Grip Bike Mount with Safety Strap

Arkon Slim-Grip

Η βάση ‘Arkon Slim-Grip’ διαθέτει δακτύλιο περιστροφής 180 μοιρών για ακριβή τοποθέτηση ενώ χάρη στο ενσωματωμένο λουράκι της παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στη στήριξη του τηλεφώνου σου.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $19.95 

8. Wahoo Bike Pack for iPhone

Wahoo Bike Pack

H ‘Wahoo Bike Pack’ δεν είναι απλά μια βάση στήριξης αφού επιπλέον σου παρέχει δεδομένα για την ταχύτητα, την απόσταση που έχεις διανύσει και άλλες χρήσιμες παραμέτρους για τη βόλτα σου, ενώ περιλαμβάνει και αδιάβροχη θήκη προστασίας για το iPhone.

iPhone 3G/3GS/4/4S- $129.99

Σχολιασμός στο forum.

 

About Theodora Konstantope

In love with my iPhone
Comments are closed.