Γνωσομαχίες: Ελληνικό παιχνίδι γνώσεων για το iPhone και το iPad (Universal app)


By
Posted on Monday January 14th, 2013 / 13:40

Οι  Γνωσομαχίες αποτελούν ένα ενδιαφέρον ελληνικό παιχνίδι γνώσεων με περισσότερες από 1000 ερωτήσεις διαφόρων κατηγοριών, το οποίο πρόσφατα βελτιστοποιήθηκε για το iPhone 5.

gnosomachies

Η εφαρμογή είναι Universal, δηλαδή έχει σχεδιαστεί τόσο για iPhone και iPod touch όσο και για iPad συσκευές (απλές και Retina) χωρίς έξτρα κόστος για το χρήστη και υποστηρίζει τους παρακάτω τύπους παιχνιδιού:

  • Αντίστροφη Μέτρηση: Έχεις 1:30 λεπτό για να απαντήσεις όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορείς.
  • Τρεις Ζωές: Χωρίς πίεση χρόνου, αλλά μόνο με τρεις ζωές πόσες ερωτήσεις μπορείς να απαντήσεις;

Σύμφωνα με τον developer, σε ερχόμενες εκδόσεις θα προστεθούν και νέοι τύποι παιχνιδιού (χωρίς επιπλέον χρέωση), όπως και περισσότερες ερωτήσεις. Μιας και αναφερθήκαμε στις ερωτήσεις αξίζει να σημειώσουμε πως αυτές διαβαθμίζονται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας, με αντίστοιχους πόντους, γεγονός που θα πρέπει να λάβετε υπόψιν προκειμένου να ξεπεράσετε τους φίλους σας στις αναμεταξύ σας κόντρες, μέσω του Game Center της Apple.

Γνωσομαχίες iPhone game

[App store link – Τιμή: 0,89€]

Περισσότερες πληροφορίες και συζήτηση γύρω από την εφαρμογή, στο forum των Greek iPhone developers

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis




Comments are closed.