Το Installous στο App store


By
Posted on Thursday January 17th, 2013 / 19:51

Το Installous στο App store [iTunes Link]; Προφανώς όχι.

H developer Larisa Flora φαίνεται πως αποφάσισε να τρολλάρει τους κατόχους iOS συσκευών που αναζητούν απεγνωσμένα τον αντικαταστάτη του Installous μετά το κλείσιμο του hackulo.us…. και μάλιστα μέσα στο ίδιο το App store!

Για τον λόγο αυτό ανέβασε μία ψευτό-εφαρμογή με το όνομα “Installous”, τιμολογώντας της μάλιστα προς 2,69€!

Installous iPhone app

Περιγραφή εφαρμογής:

In this puzzle you need to combine gears of the same color that explode them and won the points! With each level you need to get more and more scores! But there are the bonuses, which helps you to get more score! Good luck!

Όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν χρήστες που κατέβασαν την εφαρμογή (!!).

  • Το γεγονός πως κάποιος που αναζητά πειρατικές εφαρμογές πληρώνει 2,69€ για να κατεβάσει μία εφαρμογή από το ίδιο το App store, είναι πραγματικά για γέλια.
  • Ακόμα περισσότερο γέλιο προκαλεί το γεγονός πως ο ίδιος χρήστης αφήνει αρνητικό review γιατί η εφαρμογή δεν πραγματοποίησε τα όνειρα του (βλ. κατέβασμα πειρατικών εφαρμογών), παρόλο που η περιγραφή της εφαρμογής αναφέρει πως πρόκειται περί puzzle game.

Για γέλια ή για κλάμματα; Το σχόλιο σας στο forum.

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
Comments are closed.