Αναβάθμιση Apple TV στην έκδοση 5.2 με υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων κ.ά.


By
Posted on Tuesday January 29th, 2013 / 10:12

Με την χτεσινή διάθεση του iOS 6.1 η οποία ενεργοποίησε την πολυαναμενόμενη υποστήριξη για δίκτυα LTE και στην Ελλάδα (προς το παρόν μόνο για την Cosmote), η Apple κυκλοφόρησε και την αντίστοιχη αναβάθμιση (5.2) για το Apple TV.

AppleTV 5.2

Το Macuser μας ενημερώνει σχετικά:

Η νέα αναβάθμιση για το Apple TV (5.2) φέρνει πλέον υποστήριξη bluetooth πληκτρολογίων, εμπλουτισμένη λειτουργία Up Next, και περισσότερες δυνατότητες στην υπηρεσία iTunes in the Cloud.

Λειτουργία Σύνοψη
iTunes στο σύννεφο Περιηγηθείτε και αναπαράγετε τα αγορασμένα τραγούδια σας από το iTunes απευθείας μέσα από το iCloud.
Bluetooth πληκτρολόγια Χρησιμοποιήστε το Apple Wireless Keyboard για να χειριστείτε το Apple TV. Μεταβείτε σε αυτό το άρθρο για περισσότερες πληροφορίες.
AirPlay ήχος για τα βίντεο Στείλτε τον στερεοφωνικό ήχο από τις ταινίες, τις τηλεοπτικές σειρές και τα υπόλοιπα βίντεο που έχετε στο Apple TV σε AirPlay ηχεία (AirPort Express ή άλλες συσκευές Apple TV).
Σταθερότητα και απόδοση Περιέχει βελτιώσεις απόδοσης και σταθερότητας στο Κατάστημα iTunes, το AirPlay, το Netflix, το iTunes Match, και τις ενσύρματες Ethernet συνδέσεις.

Εδώ να σημειώσουμε ότι στις διαθέσιμες εκδόσεις υλικολογισμικού εμφανίζεται πλέον και ένα άγνωστο νέο μοντέλο AppleTV 3,2. Το υπάρχον μέχρι σήμερα είναι το 3,1 που ανανεώθηκε με τον επεξεργαστή Α5 και υποστήριξη 1080p τον Μάρτιο του 2012.

Σχολιασμός στο forum

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis

Tags:
Comments are closed.