Η εφαρμογή PlayStation App για iOS και Android θα λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη για το PS4


By
Posted on Thursday February 21st, 2013 / 11:15

playstation 4

H Sony πραγματοποίησε εκδήλωσε στην οποία παρουσίασε κατά κάποιον τρόπο το επερχόμενο PlayStation 4 – λέμε κατά κάποιον τρόπο διότι στην εκδήλωση που κράτησε 2 ώρες δεν έδειξαν καν τη συσκευή (!) – και ταυτόχρονα ανακοίνωσε και μια εφαρμογή για iOS και Android που θα λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη για τα παιχνίδια σας επιτρέποντας για παράδειγμα στους φίλους σας να βλέπουν αυτό που παίζετε αρκεί να είναι συνδεδεμένοι στο Internet.

Όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχουν και περισσότερες λεπτομέρειες πέρα του ότι η εφαρμογή θα ονομάζεται PlayStation App και θα είναι διαφορετική από την υπάρχουσα PlayStation Official App που διατίθεται ήδη στα καταστήματα iOS και Android και ότι θα διαθέτει λειτουργίες, όπως in-game χάρτες κτλπ. Επίσης, με την εφαρμογή θα μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια απευθείας από το smartphone ή tablet σας και αυτά θα κατεβαίνουν αυτόματα στο PS4 σπίτι σας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για το πότε θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή αλλά δεδομένου ότι το PS4 θα διατεθεί στην αγορά στα τέλη Δεκέμβρη – δηλαδή το 2014 κατά πάσα πιθανότητα – μάλλον θα περιμένουμε αρκετά ακόμα.

Σχολιασμός στο forum

[via TheVerge]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr.

Follow me on twitter and facebook
2 Responses to “Η εφαρμογή PlayStation App για iOS και Android θα λειτουργεί ως δεύτερη οθόνη για το PS4”

  1. […] του PS4, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε και την εφαρμογή PlayStation App για iOS και Android συσκευές για τον ίδιο […]

  2. […] όπως trophies, feed, sharing κλπ., ενώ βλέπουμε και την εφαρμογή PlayStation App σε […]